CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un TIR s-a răsturnat pe DN1, în dreptul Câmpinei

- Social -

Un TIR s-a răsturnat pe DN1, în dreptul Câmpinei

Un nou accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN1, la km 90+700m, în dreptul municipiului Câmpina. Un TIR cu numărul de înmatriculare GJ-39-PYN se deplasa spre Ploiești. Conducătorul auto a văzut târziu capătul separatoarelor de sens, s-a urcat pe parapet, de unde a fost aruncat, practic, în afara carosabilului.

Un alt participant la trafic a apelat la 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje de la ISU, Poliție și Ambulanță. Șoferul TIR-ului, Ciprian Morar, de 39 de ani, prezenta dureri la torace și la șoldul drept și era lovit la cap. A fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina și este în afara oricărui pericol. TIR-ul transporta 20 de tone de apă minerală, apă plată și suc.
Accidentul s-a produs nu foarte departe de locul unde, la începutul lunii aprilie, s-a răsturnat o cisternă încărcată cu acid sulfuric. În mod cert vă amintiți acel accident în urma căruia DN1 a fost blocat aproape 12 ore. Atunci, șoferul cisternei (care a murit pe loc) a intrat în capătul parapetelor despărțitoare. Acum, s-a întâmplat același lucru cu TIR-ul, care a intrat în capătul opus al aceleiași porțiuni de separatoare de sens. Iată de ce este important ca aceste separatoare să aibă continuitate, mai ales acolo unde acest lucru este posibil și mai ales să aibă semnalizatoare luminoase corespunzătoare, care să fie văzute bine pe timp de noapte. Nu o spunem noi, o spun mulți conducători auto, dar și echipajele de intervenții la accidente.


26 May 2016 07:32 6670 vizualizari


Comentarii


738 vizualizari 23 Jun 2024 17:29 Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Primăria municipiului Câmpina a dat publicității un anunț privind acordarea sprijinului material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru cuplurile mamă - nou-născut, conform prevederilor OUG nr. 34/2024, în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială.

citeste mai mult
839 vizualizari 21 Jun 2024 12:01 Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Din 3 iunie au început înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina. 

citeste mai mult
1404 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1686 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV