Un TIR s-a răsturnat pe DN1, în dreptul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Un nou accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN1, la km 90+700m, în dreptul municipiului Câmpina. Un TIR cu numărul de înmatriculare GJ-39-PYN se deplasa spre Ploiești. Conducătorul auto a văzut târziu capătul separatoarelor de sens, s-a urcat pe parapet, de unde a fost aruncat, practic, în afara carosabilului.

Un alt participant la trafic a apelat la 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje de la ISU, Poliție și Ambulanță. Șoferul TIR-ului, Ciprian Morar, de 39 de ani, prezenta dureri la torace și la șoldul drept și era lovit la cap. A fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina și este în afara oricărui pericol. TIR-ul transporta 20 de tone de apă minerală, apă plată și suc.
Accidentul s-a produs nu foarte departe de locul unde, la începutul lunii aprilie, s-a răsturnat o cisternă încărcată cu acid sulfuric. În mod cert vă amintiți acel accident în urma căruia DN1 a fost blocat aproape 12 ore. Atunci, șoferul cisternei (care a murit pe loc) a intrat în capătul parapetelor despărțitoare. Acum, s-a întâmplat același lucru cu TIR-ul, care a intrat în capătul opus al aceleiași porțiuni de separatoare de sens. Iată de ce este important ca aceste separatoare să aibă continuitate, mai ales acolo unde acest lucru este posibil și mai ales să aibă semnalizatoare luminoase corespunzătoare, care să fie văzute bine pe timp de noapte. Nu o spunem noi, o spun mulți conducători auto, dar și echipajele de intervenții la accidente.

6625 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1612 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

831 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

680 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

143 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.