CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un TIR s-a răsturnat pe DN1, în dreptul Câmpinei

- Social -

Un TIR s-a răsturnat pe DN1, în dreptul Câmpinei

Un nou accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN1, la km 90+700m, în dreptul municipiului Câmpina. Un TIR cu numărul de înmatriculare GJ-39-PYN se deplasa spre Ploiești. Conducătorul auto a văzut târziu capătul separatoarelor de sens, s-a urcat pe parapet, de unde a fost aruncat, practic, în afara carosabilului.

Un alt participant la trafic a apelat la 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje de la ISU, Poliție și Ambulanță. Șoferul TIR-ului, Ciprian Morar, de 39 de ani, prezenta dureri la torace și la șoldul drept și era lovit la cap. A fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina și este în afara oricărui pericol. TIR-ul transporta 20 de tone de apă minerală, apă plată și suc.
Accidentul s-a produs nu foarte departe de locul unde, la începutul lunii aprilie, s-a răsturnat o cisternă încărcată cu acid sulfuric. În mod cert vă amintiți acel accident în urma căruia DN1 a fost blocat aproape 12 ore. Atunci, șoferul cisternei (care a murit pe loc) a intrat în capătul parapetelor despărțitoare. Acum, s-a întâmplat același lucru cu TIR-ul, care a intrat în capătul opus al aceleiași porțiuni de separatoare de sens. Iată de ce este important ca aceste separatoare să aibă continuitate, mai ales acolo unde acest lucru este posibil și mai ales să aibă semnalizatoare luminoase corespunzătoare, care să fie văzute bine pe timp de noapte. Nu o spunem noi, o spun mulți conducători auto, dar și echipajele de intervenții la accidente.


26 May 2016 07:32 6679 vizualizari


Comentarii


403 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1533 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1003 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV