Un TIR s-a răsturnat pe DN1, în dreptul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Un nou accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN1, la km 90+700m, în dreptul municipiului Câmpina. Un TIR cu numărul de înmatriculare GJ-39-PYN se deplasa spre Ploiești. Conducătorul auto a văzut târziu capătul separatoarelor de sens, s-a urcat pe parapet, de unde a fost aruncat, practic, în afara carosabilului.

Un alt participant la trafic a apelat la 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje de la ISU, Poliție și Ambulanță. Șoferul TIR-ului, Ciprian Morar, de 39 de ani, prezenta dureri la torace și la șoldul drept și era lovit la cap. A fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina și este în afara oricărui pericol. TIR-ul transporta 20 de tone de apă minerală, apă plată și suc.
Accidentul s-a produs nu foarte departe de locul unde, la începutul lunii aprilie, s-a răsturnat o cisternă încărcată cu acid sulfuric. În mod cert vă amintiți acel accident în urma căruia DN1 a fost blocat aproape 12 ore. Atunci, șoferul cisternei (care a murit pe loc) a intrat în capătul parapetelor despărțitoare. Acum, s-a întâmplat același lucru cu TIR-ul, care a intrat în capătul opus al aceleiași porțiuni de separatoare de sens. Iată de ce este important ca aceste separatoare să aibă continuitate, mai ales acolo unde acest lucru este posibil și mai ales să aibă semnalizatoare luminoase corespunzătoare, care să fie văzute bine pe timp de noapte. Nu o spunem noi, o spun mulți conducători auto, dar și echipajele de intervenții la accidente.

6389 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1393 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.