CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În perioada 14-16 februarie 2020, la Câmpina va avea loc cea de-a XV-a ediție a Târgului Mierii

- Eveniment -

În perioada 14-16 februarie 2020, la Câmpina va avea loc cea de-a XV-a ediție a Târgului Mierii

Zeci de apicultori din întreaga țară, producători individuali sau firme de profil, vor participa la cea de-a XV-a ediție a Târgului Mierii de la Câmpina. Evenimentul va avea loc în perioada 14-16 februarie 2020, la Casa Tineretului, organizatori fiind Asociația Apicolă "Valea Prahovei", Primăria și Consiliul Local Câmpina.

Târgul Mierii este o manifestare tradițională, organizată la Câmpina, iată, pentru al 15-lea an consecutiv. Cei interesați vor putea găsi aici zeci de sortimente de miere și, bineînțeles, multe alte produse apicole: faguri, propolis, siropuri, dar și creme pentru ten, pentru mâini, pe bază de miere etc. De asemenea, la Târgul Mierii vor fi expuse și utilaje și echipamente apicole, pentru cei care își desfășoară activitatea în acest domeniu. Standurile apicultorilor vor amplasate, ca de obicei, pe platoul din fața Casei Tineretului, în holul mare de la parter, în holul de la etaj, dar și în parcarea din spatele instituției. Și la ediția din acest an vor participa și apicultori din Republica Moldova, de la Cimișlia și Cahul, localități înfrățite cu municipiul Câmpina. În cadrul Târgului Mierii 2020 vor fi organizate și tradiționalele concursuri "Cel mai bun degustător" și "Cea mai bună miere", iar mascota târgului, Albinuța Nina, va fi prezentă permanent printre vizitatori, pentru a le dărui copiilor doze cu miere. În săptămâna premergătoare evenimentului, Albinuța Nina va merge și prin școlile din Câmpina, unde le va oferi miere copiilor din clasele I-IV și le va vorbi acestora despre beneficiile mierii asupra sănătății omului.
Anul acesta, de la bugetul local se vor aloca 32.000 lei pentru organizarea Târgului Mierii, sumă care include și cheltuielile legate de cazarea și masa oaspeților din străinătate, mai exact din localitățile înfrățite cu Câmpina (Cimișlia, Cahul, Kumanovo – Macedonia) și, posibil, din Katerini din Grecia, localitate cu care Câmpina urmează să se înfrățească.
Târgul Mierii de la Câmpina este cea mai importantă manifestare de acest gen din țară, la care numărul vizitatorilor depășește 10.000 persoane la fiecare ediție.


27 Jan 2020 19:14 5165 vizualizari



Comentarii






  • 16.02.2020 09:36 Rodica Buna ziua! Ar fi bine ca pe viitor organizatorii sa anunte si programul direct pe afis, ca in orice tara civilizata, mai ales ca turistii din alte localitati nu au de unde afla decat cautand pe internet ,cazul meu. Multumesc anticipat!
  • 27.01.2020 19:52 Admin Pentru că Primăria i-a invitat. Sunt delegații din orașele cu care este înfrățit municipiul Câmpina.
  • 27.01.2020 19:45 cris adi DE CE PLATESTE PRIMARIA, CAZAREA SI MASA STRAINILOR?
1286 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1305 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2100 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2914 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV