CONTACT

La Câmpina, miercuri dimineață, un microbuz a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

- Actualitate -

La Câmpina, miercuri dimineață, un microbuz a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Miercuri dimineață, puțin după ora 6.00, la trecerea de pietoni de la intrarea pe Strada Orizontului a avut loc un accident de circulație, un microbuz lovind o femeie.

Din informațiile martorilor oculari, microbuzul venea dinspre centrul municipiului Câmpina și a virat la stânga pe Strada Orizontului, moment în care a surprins și accidentat o femeie de 42 ani. Aceasta a fost transportată la spital, diagnosticul preliminar al medicilor de pe ambulanță fiind traumatism cranio-cerebral și tramatism membru superior drept. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Nov 2023 08:17 3210 vizualizari


Comentarii






  • 22.11.2023 09:56 George Trecerile pe colt sunt efectiv ”criminale”. Nu ai timp sa te asiguri si sa te si incadrezi. De pietonii inconstienti nu mai vorbesc. Sunt atat de civilizati de o demonstreaza la trecere...
4 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2213 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2045 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2254 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV