Lucrările la skatepark-ul din Câmpina se apropie de finalizare

Actualitate (Categoria articolului)

Termenul inițial de finalizare a skatepark-ului de la Câmpina a fost 24 august 2018, dar la solicitarea constructorului, care a invocat perioada cu vreme nefavorabilă din iunie-iulie, când nu s-a putut lucra, administraţia locală a fost de acord cu prelungirea termenului până la 13 septembrie 2018. Cu o zi înainte de expirarea prelungirii, am vizitat din nou șantierul pe care lucrează firma Sofexpert Project SRL Șirna. 

Cei patru muncitori prezenţi pe şantierul skatepark-ului se aflau în pauza de masă. La o primă vedere, mai este ceva de lucru, atât la calea de acces, cât şi la amenajarea rampelor din viitorul skatepark, dar oricum, lucrările au avansat și se apropie de finalizare. Skatepark-ul ar fi trebuit să fie gata astăzi, 13 septembrie. Nu este, dar diferenţa faţă de precedenta noastră vizită aici, pe 24 august, este evidentă. În afara faptului că s-a asfaltat întreaga porţiune de teren şi s-au făcut probele la instalaţia de iluminat, lucrările rămase par a fi unele mai degrabă de finisare şi de amenajare finală, aşa cum este cazul căii de acces. Oricum, probabil că nerespectarea termenului de execuţie va aduce şi penalităţi firmei din Şirna. 
O comparaţie cu situația de la Parcul de la Soldat este inevitabilă, având în vedere că pentru ambele investiții s-a dat ordinul de începere a lucrărilor în aceeaşi zi (24 aprilie 2018) şi aveau acelaşi termen de finalizare, 24 august, care a fost prelungit cu acelaşi număr de zile. Dacă lucrările la skatepark se apropie de finalizare, la Parcul de la Soldat mai este mult până se va putea spune același lucru.

Citiţi şi Cum arată skatepark-ul din Câmpina, cu o zi înaintea termenului de finalizare...
Termenul de finalizare a reabilitării Parcului de la Soldat şi a skatepark-ului a fost prelungit până la 13 septembrie
Vineri seara s-au făcut probe la sistemul de iluminat pentru skatepark-ul din Câmpina

5263 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

394 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

167 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

172 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

424 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.