Liviu Briciu și Partidul Oamenilor Liberi și-au depus dosarele de candidați la BEC Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Termenul impus de lege pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 este marți, 18 august. Cu o zi înaintea împlinirii acestui termen, la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit reprezentanții Partidului Oamenilor Liberi (POL), care au depus dosarele candidatului la funcția de primar al municipiului Câmpina, Liviu Briciu, și dosarele candidaților pentru Consiliul Local Câmpina.

Iată lista celor cinci candidați pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Liviu Mihai Briciu (53 ani, inginer)
2. Cosmin Gicu Raț (49 ani, matematician)
3. Cristina Daniela Jipa (53 ani, economist)
4. Elena Bora (40 ani, profesor)
5. Silviu Bogdan Tămîrjan (51 ani, inginer)
La ieșirea de la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, după depunerea candidaturilor, Liviu Briciu, candidatul POL la funcția de primar al municipiului Câmpina: ”Noi reprezentăm Partidul Oamenilor Liberi și am venit astăzi să ne depunem candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local. Suntem o grupare de oameni onești, cu proiecte oneste și realiste”. (video)

5534 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cristian adrian 17.08.2020 21:04 PATETICI, PENIBILI, RIDICOLI
  • Marius David 18.08.2020 06:42 Mult succes Liviu Briciu si echipei tale!!!
  • Luca Nicolae 18.08.2020 08:12 De mult timp așteptăm că orașul nostru sa aibă o echipă la conducere care sa administreze bugetul local în binele și folosul concitadinilor noștri. Va urez succes la alegeri și am convingerea că maturitatea electoratului, macar acum se poate impune. Eu unul sunt satul de cei ce pun interesul personal mai presus de cel al cetățeanului.

Politică

2607 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2614 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.