CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liviu Briciu și Partidul Oamenilor Liberi și-au depus dosarele de candidați la BEC Câmpina

- Politică -

Liviu Briciu și Partidul Oamenilor Liberi și-au depus dosarele de candidați la BEC Câmpina

Termenul impus de lege pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 este marți, 18 august. Cu o zi înaintea împlinirii acestui termen, la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit reprezentanții Partidului Oamenilor Liberi (POL), care au depus dosarele candidatului la funcția de primar al municipiului Câmpina, Liviu Briciu, și dosarele candidaților pentru Consiliul Local Câmpina.

Iată lista celor cinci candidați pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Liviu Mihai Briciu (53 ani, inginer)
2. Cosmin Gicu Raț (49 ani, matematician)
3. Cristina Daniela Jipa (53 ani, economist)
4. Elena Bora (40 ani, profesor)
5. Silviu Bogdan Tămîrjan (51 ani, inginer)
La ieșirea de la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, după depunerea candidaturilor, Liviu Briciu, candidatul POL la funcția de primar al municipiului Câmpina: ”Noi reprezentăm Partidul Oamenilor Liberi și am venit astăzi să ne depunem candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local. Suntem o grupare de oameni onești, cu proiecte oneste și realiste”. (video)


17 Aug 2020 20:36 7139 vizualizari


Comentarii


  • 18.08.2020 08:12 Luca Nicolae De mult timp așteptăm că orașul nostru sa aibă o echipă la conducere care sa administreze bugetul local în binele și folosul concitadinilor noștri. Va urez succes la alegeri și am convingerea că maturitatea electoratului, macar acum se poate impune. Eu unul sunt satul de cei ce pun interesul personal mai presus de cel al cetățeanului.
  • 18.08.2020 06:42 Marius David Mult succes Liviu Briciu si echipei tale!!!
  • 17.08.2020 21:04 cristian adrian PATETICI, PENIBILI, RIDICOLI
735 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
547 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5700 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4478 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV