Prin Câmpina, din groapă în groapă. Astăzi, pe Strada Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Despre Strada Tineretului din municipiul Câmpina noi am scris de foarte multe ori și de fiecare dată am menționat că oamenii de pe Tineretului... vor îmbătrâni în așteptarea asfaltului. Nu ne-am dorit să avem dreptate, dar, din păcate, cam așa se întâmplă. Atenție, vorbim despre o stradă unde nu există probleme legate de lucrările de canalizare, ca în alte cazuri. Și culmea, în vara anului 2018, Consiliul Local a alocat 100.000 lei pentru repararea străzii, iar Primăria chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Ceea ce, evident, nu s-a întâmplat. 

Strada Tineretului este situată aproape de centrul municipiului, între Tudor Vladimirescu și Conductelor. Poate vă mai amintiți că aici, pe Tineretului, în 2015, în timpul săpăturilor la conducta de apă, un mal de pământ s-a prăbușit peste doi dintre muncitorii de la HidroPrahova. Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea a fost rănit. Până la urmă, lucrarea de reabilitare a conductei de apă a fost finalizată în toamna lui 2016, iar de atunci strada arată jalnic. O stradă de 360 metri...

Haideți să facem împreună "recensământul" gropilor din Câmpina și să arătăm tuturor imaginea reală a celui de-al doilea municipiu al județului. Așteptăm imagini cu gropile de pe strada dvs. pe adresele de e-mail: campinaph@gmail.com sau tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv sau în grupul cu același nume. De asemenea, le puteți trimite pe whats-app, la numărul 0733.388.425.

3783 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 25.03.2019 17:23 Initiativa laudabila ,rezultate zero!Si nu din cauza ziaristilor ci din cauza administratiei locale pe care o doare la basca de amaratul asta de oras.Stati ca mai e putin si ii vom vedea pe strazi cersind voturi...e tare bine sa freci menta pe banii comunitatii locale.
  • Laura M 25.03.2019 17:52 Urmeaza mai multe randuri de campanii electorale. Sunt curioasa ce liberal va avea curajul sa iasa cu Tiseanu pe strada, nu numai pe aceasta strada, dar și pe oricare alta, pentru ca oricine iese alaturi de Tiseanu inseamna ca gireaza actiunile penale ale inculpatului Tiseanu. In plus, oricine iese alaturi de Tiseanu va fi perceput ca fiind copartas la toate faradelegeile acestuia. Unde or fi vechii liberali ai Campinei, ca de Bratianu nu mai intreb...? Probabil ca se rasuceste in mormant cu tot neamul lui!

Actualitate

1088 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1132 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1075 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

640 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.