Marius Vasile s-a impus clar și în proba de aruncarea discului, la juniori II

Sport (Categoria articolului)

După ce în prima zi a etapei I a Campionatului Național de Juniori II și Juniori III, Marius Vasile s-a impus clar în proba de aruncarea greutății, astăzi, în a doua zi a întrecerilor, elevul profesorului Nicolae Pavel a câștigat fără emoții și proba de aruncarea discului, cu o aruncare care a măsurat 53,54m.

De asemenea, în cadrul întrecerilor din a doua zi a competiției au mai concurat și alți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, fiind de subliniat și primele două locuri înregistrate în proba masculină de aruncarea discului și la juniori III. Iată rezultatele înregistrate de sportivii câmpineni:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, juniori II, 53,54m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, juniori III, 39,23m;
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, aruncarea discului, juniori III, 38,83m;
Ilona Ene (antrenor Jenica Bran) – locul 8, săritura în lungime, juniori III, 4,39m;
Alexandru Diaconu (antrenor Jenica Bran) – locul 9, săritura în lungime, juniori III, 4,95m;
Darius Anghel (antrenor Jenica Bran) – locul 11, săriturs în lungime, juniori III, 4,68m.

Citiți și Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății în prima etapă a Naționalelor de juniori II, cu un nou record personal.

 

4308 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2136 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1802 vizualizari
23 ian. 2022 12:48

Circuit în Madeira, cu Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina

Circuitele turistice îți oferă posibilitatea de a vedea mai multe orașe, o întreagă regiune, într-un timp relativ scurt, bucurându-te, totodată, de toate condițiile asigurate de o agenție de turism. Așa că plecând tocmai de la această premiză, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă propune un circuit în Medeira, supranumită ”Insula Florilor”, un adevărat paradis în mijlocul Atlanticului, aparținând din punct de vedere administrativ de Portugalia.