Marius Vasile s-a impus clar și în proba de aruncarea discului, la juniori II

Sport (Categoria articolului)

După ce în prima zi a etapei I a Campionatului Național de Juniori II și Juniori III, Marius Vasile s-a impus clar în proba de aruncarea greutății, astăzi, în a doua zi a întrecerilor, elevul profesorului Nicolae Pavel a câștigat fără emoții și proba de aruncarea discului, cu o aruncare care a măsurat 53,54m.

De asemenea, în cadrul întrecerilor din a doua zi a competiției au mai concurat și alți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, fiind de subliniat și primele două locuri înregistrate în proba masculină de aruncarea discului și la juniori III. Iată rezultatele înregistrate de sportivii câmpineni:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, juniori II, 53,54m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, juniori III, 39,23m;
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, aruncarea discului, juniori III, 38,83m;
Ilona Ene (antrenor Jenica Bran) – locul 8, săritura în lungime, juniori III, 4,39m;
Alexandru Diaconu (antrenor Jenica Bran) – locul 9, săritura în lungime, juniori III, 4,95m;
Darius Anghel (antrenor Jenica Bran) – locul 11, săriturs în lungime, juniori III, 4,68m.

Citiți și Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății în prima etapă a Naționalelor de juniori II, cu un nou record personal.

 

3565 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3456 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

3530 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.