O lume a frumuseții la Salonul Cleopatra din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Salonul CLEOPATRA este o apariție nouă pe piața de profil din Câmpina, dar o apariție de senzație, care face cinste numelui pe care îl poartă. Până la urmă, de la Cleopatra, remarcabila regină a Egiptului, a pornit totul, pentru că ea nu a fost doar o figură istorică legendară, ci și un simbol al frumuseții. Istoria machiajului și a întreținerii corporale începe cu ea și ajunge până în zilele noastre, iată, la noul salon din Câmpina.

Deschiderea Salonului CLEOPATRA a fost o adevărată provocare pentru Lidia Ellersdorfer, câștigătoare a numeroase premii și diplome de excelență la concursuri importante de cosmetică și make-up. O investiție importantă, dar făcută cu suflet și astfel a ieșit ceea ce vedeți în imagini, un loc cald, plăcut, luminos, frumos, unde fiecare clientă să se poată simți bine, confortabil, relaxată, unde timpul petrecut să fie o adevărată încântare. CLEOPATRA este mai mult decât un salon de înfrumusețare. Lidia Ellersdorfer consideră că fiecare femeie este frumoasă, trebuie doar să-și evidențieze frumusețea și să și-o mențină. De aceea, la CLEOPATRA, frumusețea interioară își dă întâlnire cu frumusețea exterioară, iar profesioniștii de aici asta fac, scot în evidență ce are mai frumos FEMEIA, frumusețea naturală, care trezește și sufletul la viață, care dă femeii siguranță, încredere, mândrie.
“Am urmărit să creăm adevărate ritualuri de înfrumusețare prin cele mai noi și revoluționare tratamente de frumusețe, cu tehnologie avansată, produse profesionale și cu ajutorul celor mai experimentați stiliști în a remodela și revitaliza frumusețea clientelor noastre”, spune Lidia Ellersdorfer, liderul unei echipe tinere, specializată în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică, make-up, tratamente faciale şi masaj. (P)

Salonul CLEOPATRA este deschis de luni până duminică (de luni până vineri, între orele 8.00-20.00, sâmbăta de la 8.00 la 18.00, duminica de la 8.00 la 16.00).
Adresa salonului este Câmpina, Cartier Hernea, Strada Chișinău, nr.10.
Contact: telefon 0735.830.000; pagina web - cleopatra-esthetics.ro; e-mail - cleopatraesthetics@gmail.com

4171 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

6055 vizualizari
08 mai 2021 19:52

Lacul Bisericii din Câmpina a fost populat cu peste jumătate de tonă de pește

De ceva vreme, luciul apei Lacului Bisericii din Câmpina este acoperit într-o proporție importantă de o vegetație inestetică, aflată mai ales în apropierea malurilor și care conferă un aspect dezolant. Acum, Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi împreună cu Primăria Câmpina au decis să populeze lacul cu o cantitate importantă de pește, principalul scop al acestei acțiuni fiind tocmai aducerea unor specii de pești care să contribuie la eradicarea vegetație care dă acum un aspect atât de urât lacului.

3021 vizualizari
07 mai 2021 11:24

47,68% - pierderile de apă în rețeaua HidroPrahova. La Câmpina, asta înseamnă o pierdere de peste 1.700 mc apă pe zi

2 comentarii

Faptul că există pierderi în rețeaua de transport și distribuția a apei, aparținând HidroPrahova, nu reprezintă o noutate. Este o problemă veche, pentru care HidroPrahova dă vina pe vechimea și uzura conductelor. După cum reiese dintr-o informare de presă a operatorului regional de apă și canal, pierderea de apă înregistrată în 2020, la nivelul județului, a fost de 47,68%. Cu alte cuvinte, aproape jumătate din cantitatea de apă furnizată de HidroPrahova se pierde în rețea.

Alte stiri recente

1535 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2104 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.