Trei candidați pentru postul de contabil și zece pentru cel de casier de la Clubul Sportiv Câmpina

Social (Categoria articolului)

Trei persoane s-au înscris la concursul pentru postul de contabil al CS Câmpina, dosarele lor fiind admise de comisia pentru concurs. Este vorba despre Daniela Găman, Alina Codruța Popescu și Adina Buzea Văcaru. Candidații vor susține proba scrisă pe 13 aprilie, iar pe cea orală în maxim patru zile lucrătoare după proba scrisă. 

Pentru postul de casier concurența este mult mai puternică. Zece persoane s-au înscris la concurs, nouă dosare fiind admise și unul respins. Iată candidații ale căror dosare au fost admise: Andreea Brănișteanu, Adriana Elena Ciuse, Fabiola Corneanu, Radu Cristian Dinu, Cristina Duțoiu, Emilia Mănoiu, Alis Popa, Răzvan Gabriel Postelnicu și Georgeta Zotescu. Proba scrisă a concursului are loc tot pe 13 aprilie. 

Interesant este faptul că termenul limită de depunere a dosarelor pentru înscrierea la cele două concursuri a fost 5 aprilie 2016, dar rezultatele în urma selecției dosarelor candidaților au fost afișate la Primărie abia vineri, 8 aprilie. Asta în condițiile în care, în mod normal, anunțul se afișează a doua zi după expirarea termenului de depunere a dosarelor. Contestațiile se depun în termen de 48 de ore de la afișare (deci până luni inclusiv), iar pe 13 aprilie se intră la proba scrisă.

2934 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2302 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4371 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.