Trei candidați pentru postul de contabil și zece pentru cel de casier de la Clubul Sportiv Câmpina

Social (Categoria articolului)

Trei persoane s-au înscris la concursul pentru postul de contabil al CS Câmpina, dosarele lor fiind admise de comisia pentru concurs. Este vorba despre Daniela Găman, Alina Codruța Popescu și Adina Buzea Văcaru. Candidații vor susține proba scrisă pe 13 aprilie, iar pe cea orală în maxim patru zile lucrătoare după proba scrisă. 

Pentru postul de casier concurența este mult mai puternică. Zece persoane s-au înscris la concurs, nouă dosare fiind admise și unul respins. Iată candidații ale căror dosare au fost admise: Andreea Brănișteanu, Adriana Elena Ciuse, Fabiola Corneanu, Radu Cristian Dinu, Cristina Duțoiu, Emilia Mănoiu, Alis Popa, Răzvan Gabriel Postelnicu și Georgeta Zotescu. Proba scrisă a concursului are loc tot pe 13 aprilie. 

Interesant este faptul că termenul limită de depunere a dosarelor pentru înscrierea la cele două concursuri a fost 5 aprilie 2016, dar rezultatele în urma selecției dosarelor candidaților au fost afișate la Primărie abia vineri, 8 aprilie. Asta în condițiile în care, în mod normal, anunțul se afișează a doua zi după expirarea termenului de depunere a dosarelor. Contestațiile se depun în termen de 48 de ore de la afișare (deci până luni inclusiv), iar pe 13 aprilie se intră la proba scrisă.

3192 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2352 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3105 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

130 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

149 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.