CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Proiecții de film în aer liber, în centrul Câmpinei, în week-end-ul care urmează

- Eveniment -

Proiecții de film în aer liber, în centrul Câmpinei, în week-end-ul care urmează

Festivalul de film Tenaris CineLatino revine la Câmpina pentru al patrulea an consecutiv și propune publicului, pentru 9 și 10 iulie, două seri cu proiecții gratuite de film în aer liber, dar și întâlniri cu actorii uneia dintre pelicule. Proiecțiile vor avea loc în Centrul Civic al Câmpinei, în Parcul de la Soldat. Accesul publicului este gratuit.

Festivalul se deschide sâmbătă, 9 iulie, la ora 22.00, cu o proiecție specială, în avanpremieră, a  comediei românești Două lozuri’. Este aventura a trei bărbați dintr-un mic oraș de provincie, care pierd biletul câștigător la loto și încearcă să îl recupereze cu orice preț, știind că acea foaie de hârtie le poate schimba radical viețile. Filmul va apărea în cinematografe abia la toamnă, astfel încât participanții la Tenaris CineLatino’ vor fi printre primii care îl vor putea vedea. Mai mult, organizatorii le-au rezervat și o întâlnire cu doi dintre actorii care joacă rolurile principale în film, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, care vor discuta cu publicul la finalul proiecțiilor.

Cinematografia latino-americană va fi reprezentantă de proiecția de duminică seara, ora 22.00 - ‚Ultimul nostru tango’. Este povestea unei incredibile povești de dragoste ce se întinde pe mai bine de cinci decenii. Filmul urmărește viața a doi dintre cei mai renumiți dansatori ai tuturor timpurilor, María Nieves Rego și Juan Carlos Copes, care s-au întâlnit când erau adolescenți și au dansat împreună o viață întreagă. Acest film argentinian este prima ocazie în care cei doi vorbesc despre momentele în care s-au iubit, s-au urât și au trecut prin despărțiri dureroase, fiind însă întotdeauna uniți de pasiunea lor pentru muzică și dans. De altfel, filmul include o mulțime de momente muzicale și coregrafii special create pe ritmuri de tango, care ilustrează povestea celor doi protagoniști.

Tenaris CineLatino urmărește să ofere șansa fiecărui iubitor de film să descopere pelicule recente, de calitate, câștigătoare ale unor premii internaționale. Este modul prin care TenarisSilcotub contribuie la deschiderea de noi orizonturi culturale și creează noi punți de comunicare între România și America Latină, două spații în care compania își are rădăcinile, spune Mirela Mihalcea, coordonator Dezvoltare Socială TenarisSilcotub. Selecția filmelor a fost realizată în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul celui mai mare eveniment de profil din sud-estul Europei, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și cu sprijinul Fundacion PROA, care coordonează evenimentele culturale organizate de Tenaris la nivel mondial. Organizarea festivalului are loc cu sprijinul oferit de Primăria municipiului Câmpina.


07 Jul 2016 20:30 12120 vizualizari


Comentarii


  • 08.07.2016 07:09 Lucian Excelenta initiativa si ma bucur ca cei de la Tenaris reusesc sa isi tina obiceiul cu acest festival de film, chiar daca publicul parca nu a fost intotdeauna la nivelul eforturilor facute de organizatori.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
302 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
986 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1324 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9157 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV