O câmpineancă de succes – Loredana Apreutese, printre cele mai puternice femei de afaceri din România

Actualitate (Categoria articolului)

Loredana Apreutese s-a născut la Câmpina, aici a crescut, a absolvit Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", pentru ca apoi să urmeze Facultatea de Drept, iar mai departe să-și construiască o carieră de excepție. Astăzi, la numai 35 de ani, Loredana Apreutese este una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc. Conduce o companie care numără peste 1.500 de angajați și care derulează afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. Pe 19 mai, la Gala Woman in Economy 2021, Loredana Apreutese a primit premiul “GPS către succes” – în semn de admirație și prețuire pentru nobila contribuție adusă la dezvoltarea mediului de afaceri și promovarea spiritului antreprenorial.

Premiul de la Gala Woman in Economy 2021 nu este primul obținut de Loredana Apreutese. În ultimii ani, a primit numeroase distincții pentru activitatea sa de director general al companiei de transport și logistică International Alexander, cu sediul în Arad, o companie cu capital 100% românesc, fondată în anul 2003 de antreprenorul Simion Apreutese. International Alexander activează în prezent în România, Serbia, Ungaria și Germania și a devenit pas cu pas o companie de referință în segmentul de transport și logistică.
Cum se construiește o astfel de carieră într-un domeniu considerat a fi al bărbaților? Loredana Apreutese crede că drumul spre succes este diferenţiat de alegeri la momentul potrivit, alături de oameni potriviţi şi alături de care simţi că poţi construi pe termen lung. "Concentraţi-vă pe pregătire adecvată, aveţi disciplină şi ambiţie şi fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă! Lucrurile cu adevărat importante se construiesc în echipă, se bazează pe încredere și respect. Și eu cred cu tărie că, înainte de orice, suntem oameni și avem capacitatea de a ne dezvolta într-un mediu antreprenorial fără gen. Și mai cred că trebuie să respectăm întotdeauna munca oamenilor din jurul nostru, iar bunul simț este primordial în relațiile dintre noi", ne-a declarat Loredana Apreutese.
Revenind la evenimentul din 19 mai, trebuie să precizăm că Gala Woman in Economy 2021, o tradiție în mediul de afaceri autohton, inițiată și organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), a premiat excelența femeilor de afaceri care au făcut performanță într-un an complicat, dificil, marcat de pandemie. Gala a reunit personalități de marcă din mediul politic și economic, alături de personalități din mediul academic, organizații non-profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional. Iar printre toate aceste personalități, printre premiantele Galei, s-a numărat și o câmpineancă de succes, care nu uită de unde a plecat și pentru care nu există provocări cărora să nu le facă față.

13171 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1097 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1142 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1266 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

952 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.