O câmpineancă de succes – Loredana Apreutese, printre cele mai puternice femei de afaceri din România

Actualitate (Categoria articolului)

Loredana Apreutese s-a născut la Câmpina, aici a crescut, a absolvit Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", pentru ca apoi să urmeze Facultatea de Drept, iar mai departe să-și construiască o carieră de excepție. Astăzi, la numai 35 de ani, Loredana Apreutese este una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc. Conduce o companie care numără peste 1.500 de angajați și care derulează afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. Pe 19 mai, la Gala Woman in Economy 2021, Loredana Apreutese a primit premiul “GPS către succes” – în semn de admirație și prețuire pentru nobila contribuție adusă la dezvoltarea mediului de afaceri și promovarea spiritului antreprenorial.

Premiul de la Gala Woman in Economy 2021 nu este primul obținut de Loredana Apreutese. În ultimii ani, a primit numeroase distincții pentru activitatea sa de director general al companiei de transport și logistică International Alexander, cu sediul în Arad, o companie cu capital 100% românesc, fondată în anul 2003 de antreprenorul Simion Apreutese. International Alexander activează în prezent în România, Serbia, Ungaria și Germania și a devenit pas cu pas o companie de referință în segmentul de transport și logistică.
Cum se construiește o astfel de carieră într-un domeniu considerat a fi al bărbaților? Loredana Apreutese crede că drumul spre succes este diferenţiat de alegeri la momentul potrivit, alături de oameni potriviţi şi alături de care simţi că poţi construi pe termen lung. "Concentraţi-vă pe pregătire adecvată, aveţi disciplină şi ambiţie şi fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă! Lucrurile cu adevărat importante se construiesc în echipă, se bazează pe încredere și respect. Și eu cred cu tărie că, înainte de orice, suntem oameni și avem capacitatea de a ne dezvolta într-un mediu antreprenorial fără gen. Și mai cred că trebuie să respectăm întotdeauna munca oamenilor din jurul nostru, iar bunul simț este primordial în relațiile dintre noi", ne-a declarat Loredana Apreutese.
Revenind la evenimentul din 19 mai, trebuie să precizăm că Gala Woman in Economy 2021, o tradiție în mediul de afaceri autohton, inițiată și organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), a premiat excelența femeilor de afaceri care au făcut performanță într-un an complicat, dificil, marcat de pandemie. Gala a reunit personalități de marcă din mediul politic și economic, alături de personalități din mediul academic, organizații non-profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional. Iar printre toate aceste personalități, printre premiantele Galei, s-a numărat și o câmpineancă de succes, care nu uită de unde a plecat și pentru care nu există provocări cărora să nu le facă față.

11655 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.