Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, gazda vernisajului expoziției ”Retrospective coloristice”

Eveniment (Categoria articolului)

Artiștii plastici câmpineni Gabriel Dima și Aurel Grigorescu își prezintă o parte din lucrările lor la Casa de Cultură ”Geo Bogza” în cadrul unei expoziții intitulate ”Retrospective coloristice”.

Vernisajul acestei expoziții a avut loc vineri după-amiază, gazda evenimentului fiind Alexandra Toma - directorul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina. Alături de gazdă și de cei doi artiști plastici a fost prezent și consilierul local Liviu Davidescu, cel care a și propus numerosului public prezent la eveniment un moment de reculegere în memoria lui Ștefan Alexandru Sașa, cel care era nelipsit de la astfel de acțiuni și avea întotdeauna pregătită câte o epigramă potrivită.
Expoziția va mai rămâne deschisă câteva săptămâni în holul principal al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

2568 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 03.07.2023 17:48 Casa de cultura a găzduit sâmbăta seara si un spectacol interesant regizat de Tudor Licu și jucat de o trupa de teatru formata din elevi ai liceelor din Câmpina. Intrarea a fost libera. Din păcate presa din municipiu nu a fost prezenta și nici nu a mediatizat efortul acestor copii. Bine ca apar știri de can can, cum ca dl primar si-a luat masina retro.

Eveniment

297 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

8887 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

2 comentarii

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Alte stiri recente

286 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1214 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.