CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alexandru Tudose și Petre Frusina s-au transferat de la CS Câmpina la Concordia Chiajna

- Sport -

Alexandru Tudose și Petre Frusina s-au transferat de la CS Câmpina la Concordia Chiajna

CS Câmpina a reușit în aceste zIle perfectarea unui transfer interesant din mai multe puncte de vedere. La numai 15 ani, Alexandru Tudose și Petre Frusina s-au transferat la Concordia Chiajna, moment care poate fi punctul de început al unei frumoase cariere pentru fiecare dintre cei doi talentați copii.

”Noi am considerat de la bun început că trebuie să fim o pepinieră, să creștem copiii din zona noastră, iar pasul cel mai normal și firesc pentru orice copil talentat este transferul la un club de Liga a 2-a, care să pună accent pe pregătirea juniorilor și de unde acești copii, dacă sunt serioși și-și demonstrează talentul pe care îl au, pot face pasul spre marea performanță. Dacă în Câmpina ar fi existat o echipă de ligă secundă sau chiar și de la Liga a treia, atunci acești copii puteau rămâne aici, dar așa, este păcat să nu le oferi posibilitatea unei careiere”, ne-a declarat Roberto Opațchi, antrenorul grupei de la CS Câmpina de la care au plecat acești copii.
Comparatriv cu alte cluburi, chiar din București, la Chiajna, Tudose și Frusina vor avea condiții foarte bune de cazare, în camere cu două paturi, de masă, de școală, dar și de antrenament. În plus, transferul celor doi copii de la CS Câmpina la Concordia Chiajna cuprinde și o clauză, conform căreia la orice viitor transfer al acestora, CS Câmpina are de încasat un procent destul de consistent.


09 Jul 2024 16:41 1188 vizualizari


Comentarii


352 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
502 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
526 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
786 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV