CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

La Câmpina, mașinile cu marfă de la Târgul de Crăciun blochează un semafor și vizibilitatea la o trecere de pietoni

- Actualitate -

La Câmpina, mașinile cu marfă de la Târgul de Crăciun blochează un semafor și vizibilitatea la o trecere de pietoni

Mai mulți conducători auto ne-au semnalat pericolul care există de mai multe zile la trecerea de pietoni de pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, în dreptul piațetei de la Ceas, acolo unde este amenajat Târgul de Crăciun.

Chiar în dreptul pasajului de la Ceas, dar și al trecerii de pietoni, sunt parcate mai multe dubițe de marfă, care nu doar că blochează vizibilitatea spre semafor pentru cei care vin dinspre intersecția de la ABC, dar acoperă și o parte importantă din banda a doua și chiar și din trotuar.
Acum, este adevărat că există și semafor deasupra benzii a doua a sensului de urcare, dar dincolo de blocarea semaforului de la nivelul trotuarului, este blocată și vizibilitatea față de capătul trecerii de pietoni dinspre Ceas. Nici pietonii nu văd când vin mașini, nici conducătorii auto nu au cum să vadă pietonii. Sigur, și unii și ceilalți ar putea să aștepte exclusiv culoarea verde a semaforului, dar cu toții știm cât atât pietonii, cât și conducătorii auto, mai ales în zona respectivă, au tendința de a forța trecerea. 
În plus, soluția ar fi extrem de simplă. Dacă niciunul dintre comercianții de la acest târg nu își poate căra marfa dintr-una dintre parcările din apropiere, unde nu ar încurca pe nimeni, nu ar fi mult mai simplu să își aducă marfa cu mașina exact acolo unde acum le parchează toată ziua, iar după ce descarcă să-și ducă mașinile într-una dintre parcările din zonă?! Parcă nu pare chiar atât de greu... Nici nu vrem să ne gândim ce s-ar întâmpla în nefericitul și nedoritul caz al vreunui accident rutier, care ar putea avea consecințe grave, și care s-ar putea produce acum în zona respectivă, într-o perioadă aglomerată, cum este cea premergătoare Sărbătorilor de Iarnă.


09 Dec 2022 20:33 3006 vizualizari


Comentarii






  • 11.12.2022 10:37 Cetatean Edit: zone rezidențiale, comerciale și industriale
  • 10.12.2022 21:22 Cetatean @Rammstein, in țarile civilizate, orașele sunt imparțite in zone rezidențiale, comerciale și comerciale. Din punct de vedere administrativ, Campina este un dezastru.
  • 10.12.2022 12:16 Rammstein Bine că miliția stă ca haiduci pe la colturi,după copaci doar ,doar prinde un amărât!... O rușine!... Și daca tot veni vorba de lege, dle primar va solicit a nu știu câta oară verificarea firmele de vînzări mașini (rable) din zona muscel!...au transformat străzile în talciocuri si ateliere de reparații mașini!...cum au obținut acești cretini autorizație de funcționare fără a fi consultat vecinii... Este inadmisibil ca într-o zonă locuită s-o transformi într-un talcioc permanent... Vă rugăm luați măsuri, nu se mai poate locui de zgomot și poluare!... De ce n-au închiriat o locație unde să-și desfășoare activitatea, slavă domnului ca sunt destule în oraș!...
1820 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1697 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1509 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
1182 vizualizari 15 May 2024 19:46 Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Pe 14 mai 2024 ar fi trebuit să se termine procesul de depunere a înscrierilor, în format electronic, pentru candidații la instituțiile de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV