PMP a finalizat procesul de fuziune cu UNPR în Prahova. Deci și la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Conducerea județeană a Partidului Mișcarea Populară a anunțat încheierea procesului de fuziune prin absorbție cu UNPR la nivelul județului Prahova. În ceea ce privește Câmpina, în structura de conducere a PMP au avut loc unele modificări ca urmare a fuziunii cu UNPR. Și iată care sunt acestea.

Președinte al Organizației Câmpina a PMP este în continuare Adrian Ioan Pițigoi, iar funcția de prim-vicepreședinte (care nu exista până acum) îi revine unui membru provenit din UNPR - Viorica Stănică, fost consilier local în mandatul trecut. Fostul candidat al UNPR la Primăria Câmpina, Andrei Istrate, este acum vicepreședinte al PMP, iar Organizația de Tineret este condusă tot de un membru provenit din UNPR - Laurențiu Jugănaru. 
La nivel județean, Cătălina Bozianu este președintele PMP Prahova, iar funcția de prim-vicepreședinte i-a revenit fostului lider al UNPR - Daniel Niculae. Din conducerea județeană a partidului fac parte și patru câmpineni: Adrian Pițigoi și Andrei Istrate - vicepreședinți, Robert Cătălin Minea - secretar executiv și Crina Popescu - președinta Organizației de Femei.
În urma fuziunii, PMP are acum în Prahova 59 de consilieri locali și județeni.

4629 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3113 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2568 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

1303 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1863 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

1 comentarii

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.