PMP a finalizat procesul de fuziune cu UNPR în Prahova. Deci și la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Conducerea județeană a Partidului Mișcarea Populară a anunțat încheierea procesului de fuziune prin absorbție cu UNPR la nivelul județului Prahova. În ceea ce privește Câmpina, în structura de conducere a PMP au avut loc unele modificări ca urmare a fuziunii cu UNPR. Și iată care sunt acestea.

Președinte al Organizației Câmpina a PMP este în continuare Adrian Ioan Pițigoi, iar funcția de prim-vicepreședinte (care nu exista până acum) îi revine unui membru provenit din UNPR - Viorica Stănică, fost consilier local în mandatul trecut. Fostul candidat al UNPR la Primăria Câmpina, Andrei Istrate, este acum vicepreședinte al PMP, iar Organizația de Tineret este condusă tot de un membru provenit din UNPR - Laurențiu Jugănaru. 
La nivel județean, Cătălina Bozianu este președintele PMP Prahova, iar funcția de prim-vicepreședinte i-a revenit fostului lider al UNPR - Daniel Niculae. Din conducerea județeană a partidului fac parte și patru câmpineni: Adrian Pițigoi și Andrei Istrate - vicepreședinți, Robert Cătălin Minea - secretar executiv și Crina Popescu - președinta Organizației de Femei.
În urma fuziunii, PMP are acum în Prahova 59 de consilieri locali și județeni.

4992 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: