Petrecere de Halloween organizată pentru copii de OFL Prahova

Eveniment (Categoria articolului)

Aproximativ 45 de copii au participat luni seară, la Ploiești, la o petrecere organizată pentru ei de doamnele din PNL Prahova. Au venit copii din mai multe localități ale județului, inclusiv din Câmpina, care s-au costumat în personajele lor preferate și s-au distrat. Nu a fost nimic horror, nu s-a sperit nimeni, a fost de fapt o petrecere - carnaval cu și pentru copii.

O petrecere adevărată, cu muzică, dans și jocuri, dulciuri și diplome, dar și cu nelipsita 'pictură pe față' pentru care copiii s-au înghesuit, efectiv. A fost o nebunie, un zumzet general pentru că, după cum vă dați seama, acolo unde se adună atâția copii să se joace, nu poate fi decât ceva frumos și... foarte gălăgios. După mai bine de două ore de distracție, cu greu năzdrăvanii au putut fi luați acasă. Evenimentul a fost organizat, pentru al doilea an consecutiv, la inițiativa președintei Organizației Județene de Femei a PNL Prahova, Monica Clinciu. Printre copii s-au aflat pentru scurt timp și deputații Roberta Anastase, George Ionescu (prim-vicepreședinte al PNL Prahova), Paul Dumbrăvanu, precum și primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre. 
'Țin foarte mult la astfel de evenimente destinate copiilor. Este adevărat că sărbătoarea de Halloween nu este una tradițional românească, ci una împrumutată, să-i spunem așa. Dar a fost o ocazie să le oferim copiilor o petrecere, iar ei adoră acest lucru. A fost un carnaval, dacă vreți. Cu sau fără mască, acești copii sunt la fel de sinceri, de naturali, de spontani și de veseli. Ei se distrează, iar nouă ne încarcă sufletele cu bucuria lor', ne-a declarat președintele OFL Prahova, Monica Clinciu.

4947 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4153 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2667 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1910 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

2160 vizualizari
19 oct. 2021 20:10

Documentația pentru concesionarea Muzeului Doftana unui investitor privat, în dezbaterea Consiliului Local Telega

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, a Consiliului Local Telega se află un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate, raportului de evaluare și redevenței minime în vederea concesionării Muzeului Doftana (fosta închisoare) unui investitor privat.