Petrecere de Halloween organizată pentru copii de OFL Prahova

Eveniment (Categoria articolului)

Aproximativ 45 de copii au participat luni seară, la Ploiești, la o petrecere organizată pentru ei de doamnele din PNL Prahova. Au venit copii din mai multe localități ale județului, inclusiv din Câmpina, care s-au costumat în personajele lor preferate și s-au distrat. Nu a fost nimic horror, nu s-a sperit nimeni, a fost de fapt o petrecere - carnaval cu și pentru copii.

O petrecere adevărată, cu muzică, dans și jocuri, dulciuri și diplome, dar și cu nelipsita 'pictură pe față' pentru care copiii s-au înghesuit, efectiv. A fost o nebunie, un zumzet general pentru că, după cum vă dați seama, acolo unde se adună atâția copii să se joace, nu poate fi decât ceva frumos și... foarte gălăgios. După mai bine de două ore de distracție, cu greu năzdrăvanii au putut fi luați acasă. Evenimentul a fost organizat, pentru al doilea an consecutiv, la inițiativa președintei Organizației Județene de Femei a PNL Prahova, Monica Clinciu. Printre copii s-au aflat pentru scurt timp și deputații Roberta Anastase, George Ionescu (prim-vicepreședinte al PNL Prahova), Paul Dumbrăvanu, precum și primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre. 
'Țin foarte mult la astfel de evenimente destinate copiilor. Este adevărat că sărbătoarea de Halloween nu este una tradițional românească, ci una împrumutată, să-i spunem așa. Dar a fost o ocazie să le oferim copiilor o petrecere, iar ei adoră acest lucru. A fost un carnaval, dacă vreți. Cu sau fără mască, acești copii sunt la fel de sinceri, de naturali, de spontani și de veseli. Ei se distrează, iar nouă ne încarcă sufletele cu bucuria lor', ne-a declarat președintele OFL Prahova, Monica Clinciu.

5177 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3176 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

1995 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

132 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.

1652 vizualizari
26 ian. 2023 21:17

Dezbaterea publică asupra bugetului local al Câmpinei, un exercițiu politico-administrativ interesant

Joi, 26 ianuarie, la Casa Tineretului a avut loc dezbaterea publică asupra bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. A fost o dezbatere inițiată de administrația locală și am numit-o un exercițiu politico-administrativ interesant, pentru că, practic, primarul Alin Moldoveanu a răspuns în premieră unor întrebări ale fostului lider PNL, actualul președinte al Asociației pentru Câmpina - Marian Nistor și ale liderului PSD, Dan Ioan Mușat.