Petrecere de Halloween organizată pentru copii de OFL Prahova

Eveniment (Categoria articolului)

Aproximativ 45 de copii au participat luni seară, la Ploiești, la o petrecere organizată pentru ei de doamnele din PNL Prahova. Au venit copii din mai multe localități ale județului, inclusiv din Câmpina, care s-au costumat în personajele lor preferate și s-au distrat. Nu a fost nimic horror, nu s-a sperit nimeni, a fost de fapt o petrecere - carnaval cu și pentru copii.

O petrecere adevărată, cu muzică, dans și jocuri, dulciuri și diplome, dar și cu nelipsita 'pictură pe față' pentru care copiii s-au înghesuit, efectiv. A fost o nebunie, un zumzet general pentru că, după cum vă dați seama, acolo unde se adună atâția copii să se joace, nu poate fi decât ceva frumos și... foarte gălăgios. După mai bine de două ore de distracție, cu greu năzdrăvanii au putut fi luați acasă. Evenimentul a fost organizat, pentru al doilea an consecutiv, la inițiativa președintei Organizației Județene de Femei a PNL Prahova, Monica Clinciu. Printre copii s-au aflat pentru scurt timp și deputații Roberta Anastase, George Ionescu (prim-vicepreședinte al PNL Prahova), Paul Dumbrăvanu, precum și primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre. 
'Țin foarte mult la astfel de evenimente destinate copiilor. Este adevărat că sărbătoarea de Halloween nu este una tradițional românească, ci una împrumutată, să-i spunem așa. Dar a fost o ocazie să le oferim copiilor o petrecere, iar ei adoră acest lucru. A fost un carnaval, dacă vreți. Cu sau fără mască, acești copii sunt la fel de sinceri, de naturali, de spontani și de veseli. Ei se distrează, iar nouă ne încarcă sufletele cu bucuria lor', ne-a declarat președintele OFL Prahova, Monica Clinciu.

5081 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2081 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1831 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

850 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1631 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.