Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

Eveniment (Categoria articolului)

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

Ziua a început cu vernisajul expoziției de icoane pe sticlă realizate de membrii Atelierului de pictură din cadrul CAR Pensionari, atelier coordonat de prof. Ștefania Stroe. A urmat lansarea volumului de poezii ”Cristale în amurg”, de Marina Eliza Caloian, precum și o adaptare a piesei de teatru ”Conu' Leonida față de reacțiunea”, de I.L. Caragiale, jucată de copiii de la Atelierul Actorului Câmpina.
După alocuțiunile oficialităților a urmat premierea câștigătorilor concursurilor de șah, table și tenis de masă, momentele artistice continuând apoi cu un scurt recital al Corului ”Lira”, condus de prof. Dănuț Andrei.
Unul dintre cele mai așteptate momente a fost prezentarea unei suite de dansuri populare de către membrii Cercului de Dans din cadrul CAR Pensionari. De asemenea, au mai fost momente frumoase, aplaudate de public: cântecele copiilor de la ”Mugurași de primăvară” (Clubul Copiilor), coordonat de prof. Alice Botoacă, precum și lecturile din creațiile proprii ale Marinei Caloian și ale lui Iulian Moreanu.
A fost un adevărat spectacol care a întregit un șir întreg de evenmimente pe care CARP Câmpina, instituție al cărui președinte este Marian Dulă, le-a oferit cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

2449 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.