CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

- Eveniment -

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

Ziua a început cu vernisajul expoziției de icoane pe sticlă realizate de membrii Atelierului de pictură din cadrul CAR Pensionari, atelier coordonat de prof. Ștefania Stroe. A urmat lansarea volumului de poezii ”Cristale în amurg”, de Marina Eliza Caloian, precum și o adaptare a piesei de teatru ”Conu' Leonida față de reacțiunea”, de I.L. Caragiale, jucată de copiii de la Atelierul Actorului Câmpina.
După alocuțiunile oficialităților a urmat premierea câștigătorilor concursurilor de șah, table și tenis de masă, momentele artistice continuând apoi cu un scurt recital al Corului ”Lira”, condus de prof. Dănuț Andrei.
Unul dintre cele mai așteptate momente a fost prezentarea unei suite de dansuri populare de către membrii Cercului de Dans din cadrul CAR Pensionari. De asemenea, au mai fost momente frumoase, aplaudate de public: cântecele copiilor de la ”Mugurași de primăvară” (Clubul Copiilor), coordonat de prof. Alice Botoacă, precum și lecturile din creațiile proprii ale Marinei Caloian și ale lui Iulian Moreanu.
A fost un adevărat spectacol care a întregit un șir întreg de evenmimente pe care CARP Câmpina, instituție al cărui președinte este Marian Dulă, le-a oferit cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.


01 Oct 2023 17:18 2802 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
275 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
984 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1322 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9155 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV