CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

- Eveniment -

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

Ziua a început cu vernisajul expoziției de icoane pe sticlă realizate de membrii Atelierului de pictură din cadrul CAR Pensionari, atelier coordonat de prof. Ștefania Stroe. A urmat lansarea volumului de poezii ”Cristale în amurg”, de Marina Eliza Caloian, precum și o adaptare a piesei de teatru ”Conu' Leonida față de reacțiunea”, de I.L. Caragiale, jucată de copiii de la Atelierul Actorului Câmpina.
După alocuțiunile oficialităților a urmat premierea câștigătorilor concursurilor de șah, table și tenis de masă, momentele artistice continuând apoi cu un scurt recital al Corului ”Lira”, condus de prof. Dănuț Andrei.
Unul dintre cele mai așteptate momente a fost prezentarea unei suite de dansuri populare de către membrii Cercului de Dans din cadrul CAR Pensionari. De asemenea, au mai fost momente frumoase, aplaudate de public: cântecele copiilor de la ”Mugurași de primăvară” (Clubul Copiilor), coordonat de prof. Alice Botoacă, precum și lecturile din creațiile proprii ale Marinei Caloian și ale lui Iulian Moreanu.
A fost un adevărat spectacol care a întregit un șir întreg de evenmimente pe care CARP Câmpina, instituție al cărui președinte este Marian Dulă, le-a oferit cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.


01 Oct 2023 17:18 2809 vizualizari


Comentarii


438 vizualizari 25 Jun 2024 21:22 ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

Probabil cel mai frumos eveniment de la Castelul ”Iulia Hasdeu”, din Câmpina, este ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, mama și fiica, atât de iubite de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.

citeste mai mult
952 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10979 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1373 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV