Un proiect de peste 100.000 euro pentru modernizarea sălii de atletism de la Câmpina. Se va implica și comunitatea locală?

Actualitate (Categoria articolului)

Sportivii secției de atletism de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au adus de-a lungul ultimilor (mulți) ani o foarte bună imagine Câmpinei, cu zeci de titluri naționale, prezențe în loturile naționale și participarea la competiții internaționale - Balcaniade, Europene, Mondiale, dar și altele, de unde s-au întors de multe ori cu medalii, chiar dintre cele mai strălucitoare.

De-a lungul acestor ani ați putut afla constant de pe CâmpinaTV.ro de toate aceste performanțe, peste tot pe unde au ajuns atleții noștri vorbindu-se despre Câmpina la superlativ. De asemenea, constant, am atras atenția asupra condițiilor precare în care se pregătesc acești sportivi. Ei bine, poate a venit momentul ca întreaga comunitate pe care acest club a slujit-o cu devotament să vină acum cu o mână de ajutor pentru modernizarea sălii și crearea cadrului propice pentru ca frumoasa poveste de performanță să continue.
Zilele trecute, am avut ocazia unui dialog cu profesor Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care ne-a prezentat un proiect ambițios de modernizare a sălii de atletism de la Căminul Petrol. Pentru amenajarea la condiții de cel mai înalt nivel a sălii, cu poliuretan de foarte bună calitate, o modernizare care ar permite nu doar o mai bună pregătire a atleților câmpineni, dar și posibilitatea de a organiza aici competiții de nivel național, ar fi nevoie însă de un efort financiar. Valoarea totală a modernizării sălii de atletism se ridică la 112.000 euro, iar sala ar arăta așa cum se vede în imaginile alăturate.
Poate că 112.000 euro poate părea o sumă mare, dar când este vorba de sport, de copii și, până la urmă, de o întreagă comunitate, parcă nu ar mai fi o sumă chiar atît de mare. Noi considerăm că acești copii, atât cei de acum, cât și cei care ani întregi s-au antrenat în frig, curent și condiții vitrege, dar au adus performanțe pentru Câmpina, precum și inimoșii antrenori de acum și din ultimii ani, cu toții merită un efort din partea comunității, a mediului de afaceri câmpinean. O puteți considera ca o provocare și dacă, nici pentru un astfel de proiect nu se poate strânge o asemenea sumă, atunci înseamnă că pentru nimic niciodată nu se vor putea strânge acești bani!

5749 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 20.01.2023 22:11 Foarte fain proiectul. Am și o propunere, faceți un program pentru colectare de fonduri. Și altă propunere: redirectionati cele 4 milioane pentru”training digitalizare” Spre acest proiect.
  • Catalin 21.01.2023 10:07 Daca tot nu se mai face pasajul. Folosim banii lui Alin.

Actualitate

1987 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1990 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

833 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

164 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.