Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a fost la Câmpina pentru a susține candidatura lui Cătălin Florescu la funcția de primar

Politică (Categoria articolului)

Cătălin Florescu este membru al Partidului PLUS, din această calitate devenind candidat al Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 27 septembrie 2020. Zilele trecute, președintele PLUS la nivel național, Dacian Cioloș, a venit la Câmpina pentru a da un semn... în plus privind sprijinul față de candidatura lui Cătălin Florescu.

”Așa cum în trecut Câmpina a simțit vântul vremurilor și a investit în rafinărie, ceea ce a dus la dezvoltarea comunității și la bunăstare, câmpinenii ar trebui acum să aleagă un om care să fie în pas cu vremurile și să repună localitatea pe harta țării pregătită pentru provocările viitorului. M-am întâlnit cu Cătălin Florescu, candidatul USR-PLUS la Câmpina, și m-am convins că este omul potrivit care poate pregăti acest oraș pentru cei care iubesc natura, pentru cei care vor să investească în industrii creative, care știe cum se pot atrage fonduri europene și cum să modernizeze orașul. Este un om cu mintea deschisă, care și-a investit timpul în ultimii ani în proiecte sociale pentru sprijinirea copiilor din localitate care provin din familii cu dificultăți. A făcut-o fără să aibă funcții și resurse administrative. Din 27 septembrie, Cătălin poate fi primarul de care Câmpina are nevoie”, a spus Dacian Cioloș.
La rândul său, Cătălin Florescu a adăugat: ”Mulțumim, Dacian Cioloș, pentru vizită, pentru susținere și pentru disponibilitatea de a împărtăși din experiența ta unor tineri frumoși! A fost o plăcere să te avem oaspete la Câmpina”.

(Articol publicat la comanda Alianței electorale PNL-USR-PLUS, cod unic de identificare 21200012)

3624 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 08.09.2020 07:12 In poze nu se vad Elena Albu si Florin Marcu, figurile de trista faima din lista aliantei pentru alegerile locale. Deja v-ati debarasat de ei? Era cazul.
  • Andi M. 08.09.2020 22:39 Speram ca dorinta lor de a castiga va ramane doar stdiul de vis, altfel acei tineri in cativa ani nu vor mai fi in Romania, iar cei ce raman vor invata ce inseamna sa tradezi tara, sa distrugi familia si se vor plimba baietei cu rochite, si fete cu fete.
  • Flavyus 08.09.2020 23:33 Lasa ca are Psd spuma Corcodel si Zagan,sa vedeti contre cu dna Albu.Show pe banii campinenilor.Daca cei enumerati nu apuca loc in Cl va fi liniste.Marcu e baiat ok nu stiu de ce nu sta la locul lui...
  • @AndiM. 09.09.2020 21:17 O parte din acei tineri pe care ii vedeti studiaza deja in strainatate ''datorita'', in primul rand, maretiei conducatorilor psdisti ai acestei tari. Va dau un nume: Cati Andronescu. Ce va spune? Cat despre tradare, eu va propun sa deschdeti ochii si sa va uitati imprejur. Daca aveti o minte suficient de deschisa puteti vedea mult mai multe decat ceea ce va arata a3. Folositi-va inteligenta.

Politică

6651 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

126 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1020 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.