Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a fost la Câmpina pentru a susține candidatura lui Cătălin Florescu la funcția de primar

Politică (Categoria articolului)

Cătălin Florescu este membru al Partidului PLUS, din această calitate devenind candidat al Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 27 septembrie 2020. Zilele trecute, președintele PLUS la nivel național, Dacian Cioloș, a venit la Câmpina pentru a da un semn... în plus privind sprijinul față de candidatura lui Cătălin Florescu.

”Așa cum în trecut Câmpina a simțit vântul vremurilor și a investit în rafinărie, ceea ce a dus la dezvoltarea comunității și la bunăstare, câmpinenii ar trebui acum să aleagă un om care să fie în pas cu vremurile și să repună localitatea pe harta țării pregătită pentru provocările viitorului. M-am întâlnit cu Cătălin Florescu, candidatul USR-PLUS la Câmpina, și m-am convins că este omul potrivit care poate pregăti acest oraș pentru cei care iubesc natura, pentru cei care vor să investească în industrii creative, care știe cum se pot atrage fonduri europene și cum să modernizeze orașul. Este un om cu mintea deschisă, care și-a investit timpul în ultimii ani în proiecte sociale pentru sprijinirea copiilor din localitate care provin din familii cu dificultăți. A făcut-o fără să aibă funcții și resurse administrative. Din 27 septembrie, Cătălin poate fi primarul de care Câmpina are nevoie”, a spus Dacian Cioloș.
La rândul său, Cătălin Florescu a adăugat: ”Mulțumim, Dacian Cioloș, pentru vizită, pentru susținere și pentru disponibilitatea de a împărtăși din experiența ta unor tineri frumoși! A fost o plăcere să te avem oaspete la Câmpina”.

(Articol publicat la comanda Alianței electorale PNL-USR-PLUS, cod unic de identificare 21200012)

5305 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 08.09.2020 07:12 In poze nu se vad Elena Albu si Florin Marcu, figurile de trista faima din lista aliantei pentru alegerile locale. Deja v-ati debarasat de ei? Era cazul.
  • Andi M. 08.09.2020 22:39 Speram ca dorinta lor de a castiga va ramane doar stdiul de vis, altfel acei tineri in cativa ani nu vor mai fi in Romania, iar cei ce raman vor invata ce inseamna sa tradezi tara, sa distrugi familia si se vor plimba baietei cu rochite, si fete cu fete.
  • Flavyus 08.09.2020 23:33 Lasa ca are Psd spuma Corcodel si Zagan,sa vedeti contre cu dna Albu.Show pe banii campinenilor.Daca cei enumerati nu apuca loc in Cl va fi liniste.Marcu e baiat ok nu stiu de ce nu sta la locul lui...
  • @AndiM. 09.09.2020 21:17 O parte din acei tineri pe care ii vedeti studiaza deja in strainatate ''datorita'', in primul rand, maretiei conducatorilor psdisti ai acestei tari. Va dau un nume: Cati Andronescu. Ce va spune? Cat despre tradare, eu va propun sa deschdeti ochii si sa va uitati imprejur. Daca aveti o minte suficient de deschisa puteti vedea mult mai multe decat ceea ce va arata a3. Folositi-va inteligenta.

Politică

1288 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

988 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2115 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: