Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a fost la Câmpina pentru a susține candidatura lui Cătălin Florescu la funcția de primar

Politică (Categoria articolului)

Cătălin Florescu este membru al Partidului PLUS, din această calitate devenind candidat al Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 27 septembrie 2020. Zilele trecute, președintele PLUS la nivel național, Dacian Cioloș, a venit la Câmpina pentru a da un semn... în plus privind sprijinul față de candidatura lui Cătălin Florescu.

”Așa cum în trecut Câmpina a simțit vântul vremurilor și a investit în rafinărie, ceea ce a dus la dezvoltarea comunității și la bunăstare, câmpinenii ar trebui acum să aleagă un om care să fie în pas cu vremurile și să repună localitatea pe harta țării pregătită pentru provocările viitorului. M-am întâlnit cu Cătălin Florescu, candidatul USR-PLUS la Câmpina, și m-am convins că este omul potrivit care poate pregăti acest oraș pentru cei care iubesc natura, pentru cei care vor să investească în industrii creative, care știe cum se pot atrage fonduri europene și cum să modernizeze orașul. Este un om cu mintea deschisă, care și-a investit timpul în ultimii ani în proiecte sociale pentru sprijinirea copiilor din localitate care provin din familii cu dificultăți. A făcut-o fără să aibă funcții și resurse administrative. Din 27 septembrie, Cătălin poate fi primarul de care Câmpina are nevoie”, a spus Dacian Cioloș.
La rândul său, Cătălin Florescu a adăugat: ”Mulțumim, Dacian Cioloș, pentru vizită, pentru susținere și pentru disponibilitatea de a împărtăși din experiența ta unor tineri frumoși! A fost o plăcere să te avem oaspete la Câmpina”.

(Articol publicat la comanda Alianței electorale PNL-USR-PLUS, cod unic de identificare 21200012)

4243 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 08.09.2020 07:12 In poze nu se vad Elena Albu si Florin Marcu, figurile de trista faima din lista aliantei pentru alegerile locale. Deja v-ati debarasat de ei? Era cazul.
  • Andi M. 08.09.2020 22:39 Speram ca dorinta lor de a castiga va ramane doar stdiul de vis, altfel acei tineri in cativa ani nu vor mai fi in Romania, iar cei ce raman vor invata ce inseamna sa tradezi tara, sa distrugi familia si se vor plimba baietei cu rochite, si fete cu fete.
  • Flavyus 08.09.2020 23:33 Lasa ca are Psd spuma Corcodel si Zagan,sa vedeti contre cu dna Albu.Show pe banii campinenilor.Daca cei enumerati nu apuca loc in Cl va fi liniste.Marcu e baiat ok nu stiu de ce nu sta la locul lui...
  • @AndiM. 09.09.2020 21:17 O parte din acei tineri pe care ii vedeti studiaza deja in strainatate ''datorita'', in primul rand, maretiei conducatorilor psdisti ai acestei tari. Va dau un nume: Cati Andronescu. Ce va spune? Cat despre tradare, eu va propun sa deschdeti ochii si sa va uitati imprejur. Daca aveti o minte suficient de deschisa puteti vedea mult mai multe decat ceea ce va arata a3. Folositi-va inteligenta.

Politică

2713 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.