CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Distrigaz sparge asfaltul din centrul Câmpinei pentru a monta senzori de depistare a pierderilor de gaze

- Actualitate -

Distrigaz sparge asfaltul din centrul Câmpinei pentru a monta senzori de depistare a pierderilor de gaze

Mai mulți cititori ne-au semnalat, în cursul zilei de vineri, că un echipaj de la Distrigaz sparge asfaltul pe Bulevardul Carol I, chiar în zona centrală a Câmpinei. Într-adevăr, din loc în loc, angajații Distrigaz au spart asfaltul pentru a crea spațiile necesare introducerii unor casete acoperite apoi cu senzori metalici, de culoare galbenă.

Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina, Distrigaz montează astfel de senzori (detectori) pentru a putea realiza o citire automată din autovehicul în cazul unor eventuale pierderi de gaze naturale. Practic, este vorba despre un sistem relativ nou de verificare a eventualelor pierderi de la conductele principale (și nu numai) de alimentare cu gaz metan de pe domeniul public.


03 Nov 2018 10:40 5710 vizualizari


Comentarii


  • 03.11.2018 17:28 Mihai PROASTA NATIE DE OAMENI SUNTEM!!! Era prea ok asfaltul :)) hai sa l peticim ca la vara sa turnam altul, iar str bobalna este ca după război.
  • 03.11.2018 14:56 Cxsxsv De abea astept sa scap de primarul asta incompetent si ... care nu stie sa pastreze nimic. Vai de noi
393 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
475 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
561 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1163 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV