Distrigaz sparge asfaltul din centrul Câmpinei pentru a monta senzori de depistare a pierderilor de gaze

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți cititori ne-au semnalat, în cursul zilei de vineri, că un echipaj de la Distrigaz sparge asfaltul pe Bulevardul Carol I, chiar în zona centrală a Câmpinei. Într-adevăr, din loc în loc, angajații Distrigaz au spart asfaltul pentru a crea spațiile necesare introducerii unor casete acoperite apoi cu senzori metalici, de culoare galbenă.

Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina, Distrigaz montează astfel de senzori (detectori) pentru a putea realiza o citire automată din autovehicul în cazul unor eventuale pierderi de gaze naturale. Practic, este vorba despre un sistem relativ nou de verificare a eventualelor pierderi de la conductele principale (și nu numai) de alimentare cu gaz metan de pe domeniul public.

5646 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cxsxsv 03.11.2018 14:56 De abea astept sa scap de primarul asta incompetent si ... care nu stie sa pastreze nimic. Vai de noi
  • Mihai 03.11.2018 17:28 PROASTA NATIE DE OAMENI SUNTEM!!! Era prea ok asfaltul :)) hai sa l peticim ca la vara sa turnam altul, iar str bobalna este ca după război.

Actualitate

359 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1273 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1376 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.