CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Trebuie să înțelegem că luptăm cu un inamic invizibil, periculos, împotriva căruia trebuie să luăm toate măsurile de protecție!"

- Actualitate -

Afirmația îi aparține viceprimarului municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi. Acesta ne-a acordat un scurt interviu referitor la situația generată de pandemia de coronavirus, insistând asupra măsurilor de prevenție, modalităților prin care fiecare dintre noi se poate proteja pe sine și îi poate proteja pe cei dragi.

”Încă de la începutul crizei, noi, la nivelul administrației locale, am acționat pe trei direcții principale - prevenție, comunicare și conștientizare. Prevenția este foarte importantă și considerăm că am luat toate măsurile necesare, cele stabilite la nivel național, dar și măsuri cu caracter local, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. De asemenea, comunicarea ni s-a părut esențială în această perioadă și am încercat să comunicăm cât de des posibil, astfel încât cetățenii municipiului să aibă un punct de vedere oficial, informații oficiale. A treia direcție a fost cea de conștientizare, pentru că am vrut ca oamenii să înțeleagă cu ce ne confruntăm și cum trebuie să acționeze fiecare", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
Ulterior, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.2/2020, lucrurile s-au mai precipitat, în sensul că au fost introduse noi măsuri care trebuie puse în aplicare. " Ordonanța 2 este ceva mai dură decât prima ordonanță militară emisă de MAI. De data aceasta avem închiderea unor cabinete medicale, a unor centre comerciale. Probleme nu am avut pe plan local, am găsit înțelegere inclusiv la reprezentanții centrelor comerciale Mercantis și Romal, care nu sunt mall-uri, dar care au fost de acord să închidă, complet în cazul Mercantis și parțial în cazul Romal, aici continuându-și activitatea agenții economici din domeniul alimentației publice. Consider că este o disciplină, gradul de conștientizare a crescut și mă bucur că se întâmplă așa, că înțelegem că trebuie respectate măsurile stabilite de autorități”, a mai afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
De asemenea, viceprimarul a dat răspuns și la câteva dintre propunerile cetățenilor privind măsurile pe care ar trebui să le ia administrația locală, propuneri apărute în urma lansării de către noi, CâmpinaTV.ro, a unei dezbateri în acest sens. Astfel, Adrian Pițigoi a explicat de ce, cel puțin deocamdată, nu se poate declara carantină totală în Câmpina și de ce nu se pot face publice numele persoanelor aflate în autoizolare, o problemă asupra căreia au insistat mulți câmpineni. (video)
La final, Adrian Pițigoi a ținut să transmită un mesaj câmpinenilor: ”Trebuie să ne pese de cei de lângă noi! Cele mai expuse sunt persoanele de peste 65 de ani și îi încurajez pe toți câmpinenii să ajute, fiecare cum poate, astfel încât această categorie de populație să poată sta cât mai mult în casă. Noi ceilalți, sub 65 de ani, trebuie să respectăm distanțarea socială, să respectăm normele de igienă și să conștientizăm că ne luptăm cu un inamic invizibil, periculos și împotriva căruia trebuie să luăm toate măsurile de protecție pentru noi și pentru cei de lângă noi”. (video)


24 Mar 2020 10:35 3569 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1531 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
1747 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1446 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3253 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV