CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Steagul este România!" Ziua Drapelului Național, sărbătorită la Câmpina

- Eveniment -

Ziua de 26 Iunie, Ziua Drapelului, a fost sărbătorită la Câmpina cu multă emoție.

La eveniment au fost prezenți primarul municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, consilierii locali Livia Lupu, Liviu Davidescu și Liviu Briciu, comandantul Poliției Municipale - comisar șef Iulian Stranciu, comandantul Detașamentului de Pompieri Câmpina - căpitan Radu Nicolae, directorul Poliției Locale - Marius Vișan, reprezentanți ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, ai conducerilor celor două spitale din Câmpina - Spitalul Municipal și Spitalul Voila, precum și un public destul de numeros.
Drapelul, sfințit la Biserica "Sfânta Treime" și adus în parcul Regele Mihai I de părintele Răzvan Topală, împreună cu un echipaj de jandarmi, a fost ridicat pe catarg în acordurile Imnului Național, interpretat emoționant de Livia Pisăliță, elevă a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu". A urmat un scurt discurs al primarului Alin Moldoveanu, care a amintit că: "În 1861, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a decretat tricolorul ca drapel oficial al Principatelor Unite. Steagul este familia, ogorul fiecăruia, casa în care s-au născut părinţii şi unde se vor naşte copiii voştri. Steagul e trecutul, prezentul şi viitorul ţării, întreaga istorie a României! Steagul este România!, spunea domnitorul Cuza. De Ziua Drapelului Naţional, LA MULȚI ANI, români, oriunde v-aţi afla!"
Evenimentul s-a încheiat cu un program artistic susținut de Ansamblul ”Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor Câmpina, profesor coordonator Alice Botoacă.


26 Jun 2023 20:56 4831 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
392 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
599 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
744 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2462 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV