Programul de colectare a deșeurilor periculoase și a celor voluminoase în Zona 7 - localitățile din jurul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Floricon Salub anunță că în acest an va organiza, în aria de operare Zona 7 – localitățile din jurul Câmpinei, campanii periodice de colectare a deșeurilor periculoase din deșeurile menajere (recipientele de la deodorante, spray-uri, cutii de vopsea, recipiente de la diluanți/uleiuri auto, baterii și acumulatori portabili, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen etc), respectiv a deșeurilor voluminoase (mobilier uzat, saltele, covoare și deșeuri de echipamente electrice și electronice: frigidere, televizoare, mașini de spalat etc.).

Deșeurile periculoase din deșeurile menajere și deșeurile voluminoase se vor colecta în zilele programate (foto), numai pe bază de comandă telefonică, la numarul 0728.256.899, iar solicitările telefonice se vor face anterior datei programate, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-14.00.

Citiți și:Programul de colectare a deșeurilor periculoase, deșeurilor voluminoase și a celor electrice, în 2021, în municipiul Câmpina

3278 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1693 vizualizari
04 mar. 2021 20:59

Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

2752 vizualizari
02 mar. 2021 09:26

O parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică, timp de mai multe ore, în perioada 3-5 martie 2021

1 comentarii

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina: miercuri - 3 martie, joi - 4 martie și vineri - 5 martie, în intervalul orar 9.30-14.30.

Alte stiri recente

578 vizualizari
04 mar. 2021 22:20

Bursele elevilor și lucrările de reparații, principalele subiecte de discuție între reprezentanții Primăriei Câmpina și conducerile unităților de învățământ

La Casa Tineretului a avut loc joi, 4 martie 2021, o întâlnire a conducerii Primăriei Câmpina cu reprezentanții unităților de învățământ din municipiu, fiind invitați atât directorii școlilor, cât și reprezentanți ai asociației de părinți de la fiecare instituție de învățământ în parte. Subiectele principale de discuție au vizat au fost bursele elevilor și lucrările de reparații necesare la școli.

1654 vizualizari
04 mar. 2021 12:20

Politica Maternității SanConfind - respectul față de om, respectul față de viață

Tarifele pachetelor de nașteri practicate de către Maternitatea SanConfind sunt printre cele mai accesibile din sistemul medical privat românesc. Însă acest lucru nu înseamnă o calitate inferioară a serviciilor oferite de Secția Obstetrică-Ginecologie de la SanConfind, ba dimpotrivă. Păstrarea unor tarife decente la o calitate înaltă a serviciilor medicale reprezintă o caracteristică a managementului SanConfind. Această reușită de excepție este posibilă și datorită faptului că, pentru întreg personalul Centrului Medical SanConfind, pacienții trebuie să fie cele mai importante persoane din spital.