Programul de colectare a deșeurilor periculoase și a celor voluminoase în Zona 7 - localitățile din jurul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Floricon Salub anunță că în acest an va organiza, în aria de operare Zona 7 – localitățile din jurul Câmpinei, campanii periodice de colectare a deșeurilor periculoase din deșeurile menajere (recipientele de la deodorante, spray-uri, cutii de vopsea, recipiente de la diluanți/uleiuri auto, baterii și acumulatori portabili, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen etc), respectiv a deșeurilor voluminoase (mobilier uzat, saltele, covoare și deșeuri de echipamente electrice și electronice: frigidere, televizoare, mașini de spalat etc.).

Deșeurile periculoase din deșeurile menajere și deșeurile voluminoase se vor colecta în zilele programate (foto), numai pe bază de comandă telefonică, la numarul 0728.256.899, iar solicitările telefonice se vor face anterior datei programate, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-14.00.

Citiți și:Programul de colectare a deșeurilor periculoase, deșeurilor voluminoase și a celor electrice, în 2021, în municipiul Câmpina

3811 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1246 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1641 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

Alte stiri recente

1587 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.

1391 vizualizari
24 sept. 2021 18:43

Poliția Locală Câmpina a demarat o nouă campanie de informare a cetățenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Administrația publică locală din Câmpina are ca prioritate creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor menajare. În acest sens, prin intermediul Poliției Locale Câmpina s-a început o nouă acțiune de informare și prevenire privind colectarea selectivă a deșeurilor menajere, acțiune care face parte din campania "Câmpina curată", inițiată de societatea civilă și derulată cu sprijinul Primăriei și operatorului de salubritate.