Băutura și viteza, principalele cauze generatoare de... dosare penale la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, poilițiștii câmpineni au avut de rezolvat o serie de cauze privind circulația rutieră. 

Astfel, pe Strada Bobâlna a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din județul Brăila. Din discuțiile purtate cu conducătorul auto, polițiștii au constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. I s-a întocmit dosar penal.
De asemenea, polițiștii câmpineni au oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu un autoturism, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 85km/h, depășind regimul legal de viteză pe acel sector de drum cu 25km/h. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul care se afla la volan are 47 de ani, este din județul Galați, dar figurează cu permisul de conducere suspendat. Bărbatul a fost sancționat contravențional, dar cercetările sunt continuate și pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2973 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

331 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

314 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1225 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1815 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.