Băutura și viteza, principalele cauze generatoare de... dosare penale la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, poilițiștii câmpineni au avut de rezolvat o serie de cauze privind circulația rutieră. 

Astfel, pe Strada Bobâlna a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din județul Brăila. Din discuțiile purtate cu conducătorul auto, polițiștii au constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. I s-a întocmit dosar penal.
De asemenea, polițiștii câmpineni au oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu un autoturism, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 85km/h, depășind regimul legal de viteză pe acel sector de drum cu 25km/h. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul care se afla la volan are 47 de ani, este din județul Galați, dar figurează cu permisul de conducere suspendat. Bărbatul a fost sancționat contravențional, dar cercetările sunt continuate și pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3372 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1241 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

Alte stiri recente

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

581 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.