CONTACT

Cadoul Școlii de șoferi AUTOPROF Câmpina pentru doamne și domnișoare

- Actualitate -

Cadoul Școlii de șoferi AUTOPROF Câmpina pentru doamne și domnișoare

(P) AUTOPROF încurajează femeile să își dobândească libertatea de mișcare. Te ajutăm să ajungi la visul tău mai repede și nu pe jos! Într-o lume în continuă mișcare, când contextul social înseamnă să iei decizii pentru tine și familia ta, să poți acționa rapid, susținem să îți iei carnetul chiar începând de luna aceasta, la AUTOPROF Câmpina. Condusul se învață la AUTOPROF, nu te baza doar pe talent. Vino să înveți condusul adevărat și preventiv cu instructorul potrivit ție! În plus avem și un cadou pentru toate doamnele și domnișoarele.

De ce AUTOPROF? Deja miile de clienți pe care i-am avut din 2005 spun că oferim calitate și abordare personalizată. Cu multă răbdare și instructorul potrivit, poți anul acesta să îți schimbi mjlocul de deplasare. Oferim promoțional, pentru noile înscrieri în luna martie, 4 ore de cursuri gratuite pentru doamne și domnișoare ! 
Te-ai săturat să fie mereu tatăl, fratele, iubitul sau soțul cei care au controlul asupra roților? Ei bine, doamnelor/domnișoarelor, puteți schimba asta dacă știți să conduceți. Rețineți totuși că oricine stă la volan trebuie să se concentreze în a-și asuma responsabilitatea uriașă de a aduce fiecare pasager în siguranță la destinație. Putem comanda itinerariul, să conducem pe traseele care ne plac, să controlăm muzică pe care o ascultăm și să facem fiecare pasager să urmeze regulile noastre (ale mașinii).
Sunt multe motive pentru care ar trebui să îți iei carnetul și le găsești pe toate la AUTOPROF.
Unul dintre ele, nu uitați de reducerea pentru elevii/studenții cu performanțe deosebite la școală. Vă așteptăm!
AUTOPROF Câmpina - Strada Griviței, nr. 39, telefon 0244.371.648.


03 Mar 2022 16:41 3400 vizualizari


Comentarii






3183 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3268 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4316 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3678 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV