Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Social (Categoria articolului)

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Echipa CNNG prezentă în Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești i-a inclus pe directorul Roxana Stan, directorul adjunct Bogdan Neagu, profesor Dana Ștefan - coordonatorul programelor extracurriculare, profesor doctor Cătălin Chițu - coordonatorul echipei de robotică, precum și elevii Ștefan Chiriacopol - vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Cristina Ureche - de la Clubul de Dezbateri Academice și Clubul de Limba Engleză, Bianca Buzilă - luareată a Olimpiadei de Limba și Literatură Română, Mihnea Manta și Alesia Pleșa - de la Clubul de Robotică.
Tema sub care a fost prezentată oferta educațională a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-a numit ”Diversitate și complexitate într-o școală prahoveană de prestigiu”.
De asemenea, singurul colegiu din Câmpina a fost reprezentat la ediția 2022 a Bursei de Valori Educaționale și de grupul vocal-instrumental ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea, care a susținut un recital foarte apreciat de toți cei prezenți la evenimentul de la Ploiești.

5130 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1445 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

697 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

267 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

375 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.