Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Social (Categoria articolului)

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Echipa CNNG prezentă în Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești i-a inclus pe directorul Roxana Stan, directorul adjunct Bogdan Neagu, profesor Dana Ștefan - coordonatorul programelor extracurriculare, profesor doctor Cătălin Chițu - coordonatorul echipei de robotică, precum și elevii Ștefan Chiriacopol - vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Cristina Ureche - de la Clubul de Dezbateri Academice și Clubul de Limba Engleză, Bianca Buzilă - luareată a Olimpiadei de Limba și Literatură Română, Mihnea Manta și Alesia Pleșa - de la Clubul de Robotică.
Tema sub care a fost prezentată oferta educațională a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-a numit ”Diversitate și complexitate într-o școală prahoveană de prestigiu”.
De asemenea, singurul colegiu din Câmpina a fost reprezentat la ediția 2022 a Bursei de Valori Educaționale și de grupul vocal-instrumental ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea, care a susținut un recital foarte apreciat de toți cei prezenți la evenimentul de la Ploiești.

4357 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

955 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

2948 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

1175 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

1971 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.