Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Social (Categoria articolului)

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Echipa CNNG prezentă în Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești i-a inclus pe directorul Roxana Stan, directorul adjunct Bogdan Neagu, profesor Dana Ștefan - coordonatorul programelor extracurriculare, profesor doctor Cătălin Chițu - coordonatorul echipei de robotică, precum și elevii Ștefan Chiriacopol - vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Cristina Ureche - de la Clubul de Dezbateri Academice și Clubul de Limba Engleză, Bianca Buzilă - luareată a Olimpiadei de Limba și Literatură Română, Mihnea Manta și Alesia Pleșa - de la Clubul de Robotică.
Tema sub care a fost prezentată oferta educațională a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-a numit ”Diversitate și complexitate într-o școală prahoveană de prestigiu”.
De asemenea, singurul colegiu din Câmpina a fost reprezentat la ediția 2022 a Bursei de Valori Educaționale și de grupul vocal-instrumental ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea, care a susținut un recital foarte apreciat de toți cei prezenți la evenimentul de la Ploiești.

3890 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

197 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2379 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

1118 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1399 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.