Superliga B Prahova. Știința Albești - Sportul Câmpina 3-3

Sport (Categoria articolului)

Existau toate premizele pentru ca Sportul Câmpina să se întoarcă din deplasarea de la Albești cu toater cele trei puncte, cu atât mai mult cu cât la un moment dat băieții lui ”Mara” Ciobotaru conduceau cu un categoric 3-0.

Câmpinenii au ajuns să conducă la scor de neprezentare, grație ”dublei” lui Buzilă și reușitei lui A. Burloiu, dar câteva greșeli a urmat o cădere inexplicabilă și gazdele au restabilit egalitatea, astfel că echipierii Sportului au fost nevoiți să se mulțumească în această deplasare cu un singur punct.
Philip Basma a trimis în teren pentru Sportul Câmpina pe: Dumitrache - A. Burloiu, Corneanu, Țigănuș, Biro, Dogaru, Coman, Buștiuc, Buzilă, Horjea, Rădulescu. Rezerve: Prisnel, M. Popescu, Iordan, A. Vintilă.
Etapa viitoare, duminică, 28 mai, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Viitorul Puchenii Mari.

1910 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

580 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

632 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

843 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.