Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost unul pozitiv la o substanță susceptibilă de a avea efect psihoactiv în organism.
Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice. De asemenea, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2550 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 15.08.2022 14:12 Fratilor stați în case ,câmpina a fost invadată de drogați!!..culmea e că ..... dețin controlul!!..oare primăria, primarul nu poate lua măsuri pentru eradicarea acestui flagel?.. Dle primar vreti să transformați Câmpina în noul Medelin românesc?. O măsură ar fi testarea tuturor tinerilor sub 20 de ani inopinant pe străzi,în mașini,în baruri,cafenele, restaurante...arestarea si condamnarea lor pe loc ...!! De ce țineți miliția locală?..cum e bă să-i vezi la cafenele cu ochii tulburi și tu ca milițian să treci pe lângă acești viitori criminali?.

Actualitate

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.