CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trandafirul, lait-motivul celei mai recente expoziții la Câmpina a artistului plastic Agatha Blanck

- Eveniment -

Trandafirul, lait-motivul celei mai recente expoziții la Câmpina a artistului plastic Agatha Blanck

Generosul spațiu al Casei Căsătoriilor, din Câmpina, a fost vineri, 9 decembrie, gazda vernisajului unei expoziții de pictură a artistului plastic Agatha Blanck.

Oaspeți de seamă la vernisaj - de la primar și foști sau actuali consilieri locali, la profesori și medici, dar și apropiați ai familiei Blanck și prieteni ai artistei care nu este născută la Câmpina, dar ”când vorbesc despre acasă, mă gândesc la Câmpina”, după propria mărturisire. Întreaga expoziție, a noua din cariera sa, are ca lait-motiv trandafirul. Mai mult, în cadrul expoziției există și un mic stand cu parfumuri cu esențe de trandafiri, dar și bomboane de ciocolată cu arome de trandafir.
Discursul Agathei Blanck a fost realmente emoționant, cu momente în care lacrimile au fost mai aproape decât cuvintele pentru a exprima starea de spirit.
Expoziția ”Nașterea unui trandafir” este inclusă în proiectul ”CâmpinArtelor”, va rămâne deschisă la Casa Căsătoriilor până luni, 12 decembrie, iar vizitatorii pot cumpăra tablourile de o profunzime și adâncime spirituală greu de egalat.


09 Dec 2022 22:14 4112 vizualizari


Comentarii


257 vizualizari 25 Jun 2024 21:22 ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

Probabil cel mai frumos eveniment de la Castelul ”Iulia Hasdeu”, din Câmpina, este ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, mama și fiica, atât de iubite de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.

citeste mai mult
952 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10962 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1372 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV