Trandafirul, lait-motivul celei mai recente expoziții la Câmpina a artistului plastic Agatha Blanck

Eveniment (Categoria articolului)

Generosul spațiu al Casei Căsătoriilor, din Câmpina, a fost vineri, 9 decembrie, gazda vernisajului unei expoziții de pictură a artistului plastic Agatha Blanck.

Oaspeți de seamă la vernisaj - de la primar și foști sau actuali consilieri locali, la profesori și medici, dar și apropiați ai familiei Blanck și prieteni ai artistei care nu este născută la Câmpina, dar ”când vorbesc despre acasă, mă gândesc la Câmpina”, după propria mărturisire. Întreaga expoziție, a noua din cariera sa, are ca lait-motiv trandafirul. Mai mult, în cadrul expoziției există și un mic stand cu parfumuri cu esențe de trandafiri, dar și bomboane de ciocolată cu arome de trandafir.
Discursul Agathei Blanck a fost realmente emoționant, cu momente în care lacrimile au fost mai aproape decât cuvintele pentru a exprima starea de spirit.
Expoziția ”Nașterea unui trandafir” este inclusă în proiectul ”CâmpinArtelor”, va rămâne deschisă la Casa Căsătoriilor până luni, 12 decembrie, iar vizitatorii pot cumpăra tablourile de o profunzime și adâncime spirituală greu de egalat.

3884 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1629 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1374 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.