Superliga B Prahova. Olimpia Cireșanu - Triumf Poiana Câmpina 0-2. Victorie fără drept de apel

Sport (Categoria articolului)

”Este cea mai bună echipă care a venit în acest campionat la noi”, au spus la unison spectatorii, conducători și jucătorii de la Cireșanu, la finalul partidei pe care Triumf Poiana Câmpina a câștigat-o fără drept de apel.

Chiar dacă au avut mulți absenți în lot (Pantilimonescu, Negreanu, Ilie, I. Dumitru), poienarii au făcut un joc bun, ua avut o posesie net superioară gazdelor, dominând la toate capitolele. Golurile formației din Poiana Câmpina au fost marcate de Stan și Alexe.
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimisîn teren următorul ”11”: Pop - D. Marin, G. Radu, G. Dumitru, Baltag, Burchi, Georgescu, Țurlea, Alexe, Stan, Dumitrache. Au mai intrat Vintilă și Bunea, acesta din urmă forțând chiar dacă era accidentat.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina, liderul clasamentului Superligii B Prahova, va întâlni pe teren propriu formația Viitorul Puchenii Mari.

2474 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

740 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.