CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Fetele de la CS Câmpina continuă parcursul foarte bun la turneul final de handbal pentru juniori IV

- Sport -

Fetele de la CS Câmpina continuă parcursul foarte bun la turneul final de handbal pentru juniori IV

Micuțele handbaliste de la CS Câmpina, antrenate de Daniel Vasile, continuă parcursul foarte bun de la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, care are loc în aceste zile la Suceava.

Vineri, 9 iunie, în a treia zi a turneului, CS Câmpina a avut două partide extrem de dificile. Mai întâi, dimineață, în primul meci al zilei, CS Câmpina a întâlnit campioana en-titre, CSM București. Într-un joc dominat de bucureștence, dar în care câmpinencele au avut destule momente bune, în care au jucat de la egal la egal cu mult mai titratele lor adversare, elevele lui Daniel Vasile s-au văzut învinse cu scorul de 24-15 (14-8).
Apoi, după-amiază, câmpinencele au învins clar, cu 26-19 (13-7), formația ACS Viitorul Pantelimon, cea care în grupele semifinale eliminase una dintre echipele cu cele mai puternice centre de juniori - Rapid București.
Acum, sâmbătă dimineață, CS Câmpina va întâlni formația CS Sporting Ghimbav, câștigătoarea urmând a juca pentru locurile 5-6 în clasamentul final.
Trebuie să mai adăugăm că elevele lui Daniel Vasile au la Suceava o galerie frumoasă, numeroasă și bine echipată, care a creat o atmosferă frumoasă și unanim apreciată la toate meciurile de până acum ale CS Câmpina.


09 Jun 2023 17:36 2711 vizualizari


Comentarii


1710 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1442 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
636 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV