Fetele de la CS Câmpina continuă parcursul foarte bun la turneul final de handbal pentru juniori IV

Sport (Categoria articolului)

Micuțele handbaliste de la CS Câmpina, antrenate de Daniel Vasile, continuă parcursul foarte bun de la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, care are loc în aceste zile la Suceava.

Vineri, 9 iunie, în a treia zi a turneului, CS Câmpina a avut două partide extrem de dificile. Mai întâi, dimineață, în primul meci al zilei, CS Câmpina a întâlnit campioana en-titre, CSM București. Într-un joc dominat de bucureștence, dar în care câmpinencele au avut destule momente bune, în care au jucat de la egal la egal cu mult mai titratele lor adversare, elevele lui Daniel Vasile s-au văzut învinse cu scorul de 24-15 (14-8).
Apoi, după-amiază, câmpinencele au învins clar, cu 26-19 (13-7), formația ACS Viitorul Pantelimon, cea care în grupele semifinale eliminase una dintre echipele cu cele mai puternice centre de juniori - Rapid București.
Acum, sâmbătă dimineață, CS Câmpina va întâlni formația CS Sporting Ghimbav, câștigătoarea urmând a juca pentru locurile 5-6 în clasamentul final.
Trebuie să mai adăugăm că elevele lui Daniel Vasile au la Suceava o galerie frumoasă, numeroasă și bine echipată, care a creat o atmosferă frumoasă și unanim apreciată la toate meciurile de până acum ale CS Câmpina.

2506 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2821 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1734 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

81 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

413 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.