CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atenție! Traficul de pe DN1 este deviat în continuare prin Câmpina

- Social -

Atenție! Traficul de pe DN1 este deviat în continuare prin Câmpina

Traficul rutier este deviat și la această oră (8.00) prin municipiul Câmpina din cauza accidentului produs în această dimineață pe DN1, în apropiere de Iatsa Service, pe sensul de mers spre Brașov. Vă reamintim că o cisternă încărcată cu 40 tone de acid sulfuric a intrat într-un cap de pod, s-a răsturnat și a luat foc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.10, iar intervenția a fost foarte dificilă din cauza încărcăturii extrem de periculoase. Zona a fost izolată pe o rază de un kilometru, iar pompierii au acționat de la distanță mai întâi pentru răcirea cisternei și apoi pentru stingerea incendiului. Șoferul a fost găsit decedat, sub cisternă.

Poliția face apel la apel la populație să înțeleagă situația și să respecte indicațiile agenților rutieri. Traficul este foarte aglomerat în Câmpina, de la intrarea în municipiu și până la ieșirea în DN1, pe la Cornu. Circulația va fi reluată pe DN1, în mod normal, după ce încărcătura cisternei va fi preluată de o altă cisternă, iar cea răsturnată va fi ridicată din zonă. 

Citiți și O cisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc pe DN1, în dreptul Câmpinei. Șoferul a decedat


06 Apr 2016 08:08 5012 vizualizari


Comentarii


403 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1533 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1003 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV