Atenție! Traficul de pe DN1 este deviat în continuare prin Câmpina

Social (Categoria articolului)

Traficul rutier este deviat și la această oră (8.00) prin municipiul Câmpina din cauza accidentului produs în această dimineață pe DN1, în apropiere de Iatsa Service, pe sensul de mers spre Brașov. Vă reamintim că o cisternă încărcată cu 40 tone de acid sulfuric a intrat într-un cap de pod, s-a răsturnat și a luat foc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.10, iar intervenția a fost foarte dificilă din cauza încărcăturii extrem de periculoase. Zona a fost izolată pe o rază de un kilometru, iar pompierii au acționat de la distanță mai întâi pentru răcirea cisternei și apoi pentru stingerea incendiului. Șoferul a fost găsit decedat, sub cisternă.

Poliția face apel la apel la populație să înțeleagă situația și să respecte indicațiile agenților rutieri. Traficul este foarte aglomerat în Câmpina, de la intrarea în municipiu și până la ieșirea în DN1, pe la Cornu. Circulația va fi reluată pe DN1, în mod normal, după ce încărcătura cisternei va fi preluată de o altă cisternă, iar cea răsturnată va fi ridicată din zonă. 

Citiți și O cisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc pe DN1, în dreptul Câmpinei. Șoferul a decedat

4963 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1597 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

801 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1171 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

819 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.