Atenție! Traficul de pe DN1 este deviat în continuare prin Câmpina

Social (Categoria articolului)

Traficul rutier este deviat și la această oră (8.00) prin municipiul Câmpina din cauza accidentului produs în această dimineață pe DN1, în apropiere de Iatsa Service, pe sensul de mers spre Brașov. Vă reamintim că o cisternă încărcată cu 40 tone de acid sulfuric a intrat într-un cap de pod, s-a răsturnat și a luat foc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.10, iar intervenția a fost foarte dificilă din cauza încărcăturii extrem de periculoase. Zona a fost izolată pe o rază de un kilometru, iar pompierii au acționat de la distanță mai întâi pentru răcirea cisternei și apoi pentru stingerea incendiului. Șoferul a fost găsit decedat, sub cisternă.

Poliția face apel la apel la populație să înțeleagă situația și să respecte indicațiile agenților rutieri. Traficul este foarte aglomerat în Câmpina, de la intrarea în municipiu și până la ieșirea în DN1, pe la Cornu. Circulația va fi reluată pe DN1, în mod normal, după ce încărcătura cisternei va fi preluată de o altă cisternă, iar cea răsturnată va fi ridicată din zonă. 

Citiți și O cisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc pe DN1, în dreptul Câmpinei. Șoferul a decedat

4364 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

479 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2456 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2690 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.