'Fără un lider adevărat, PNL riscă să se divizeze și chiar să dispară. Sper să ne trezim la timp!'

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține lui Virgil Guran, fost deputat PNL și candidat pentru un mandat de senator la scrutinul din 11 decembrie. În interviul pe care ni l-a acordat, Virgil Guran a vorbit despre rezultatele dezastruoase obținute de liberali la alegerile parlamentare, despre greșelile făcute de la nivelul conducerii centrale și până în teritoriu, despre necesitatea alegerii unui lider adevărat în fruntea PNL.

'Sunt multe motivele pentru care rezultatele de la alegerile parlamentare au fost atât de proaste pentru PNL. O organizare neadecvată, o strategie greșită de campanie, lipsa unei contraoferte adevărate la programul PSD, lipsa unui mesaj clar și corect pentru electorat. În loc să ne adresămvenim în fața oamenilor cu soluții la problemele țării, noi l-am ținut în brațe pe Cioloș. Cred în continuare că Dacian Cioloș este o persoană capabilă, dar nu trebuia să apară ca un salvator al partidului. Din păcate, munca noastră, a oamenilor din teritoriu, nu a putut contracara imaginea greșită promovată de conducerea partidului pe la televiziuni', spune Virgil Guran. 
Fostul deputat consideră era normal ca Alina Gorghiu să demisioneze din funcția de președinte al PNL pentru că poartă o mare parte din vina rezultatului prost de la alegerile parlamentare, dar dacă 'salvatorul PNL va fi cineva precum Predoiu sau Bușoi, partidului nu-i va fi bine nici de acum înainte'.
Despre problemele din PNL, despre cum ar trebui să fie viitorul lider al partidului, despre riscul divizării, dar și despre apariția USR și ruperea voturilor din PNL de către acest partid, urmăriți interviul acordat de Virgil Guran.

6145 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 19.12.2016 14:53 Hmmmm... oare domnul Guran o fi persoana potrivita sa critice PNL? Tocmai domnia-sa ne da lectii de buna conduita, buna conducere si morala? Cred ca ar fi avut dreptul sa faca aceste lucruri doar daca -dupa intoarcerea pe usa din dos si cu coada intre picioare- in PNL ar fi stat pe tusa o vreme, s-ar fi comportat ca un membru de partid (intr-adevar cu ceva greutate) obisnuit, ar fi muncit pentru partid, ar fi contribuit la restructurarea si ridicarea acestuia. Dar nu, dumnealui s-a repezit direct la functii inalte crezand probabil ca i se cuvin 'sine die', aruncand cu petarde si promisiuni electorale... Iar electoratul a decis. Stimabile, simpla prezenta a dumitale pe lista a fost o piatra de moara pentru PNL. Asa ca eu -ca simplu cetatean- as concluziona simplu : dispari bre! Mai mult decat atat, mie mi-ar da de gandit si un amanunt simplu :pe contorul acestei pagini scrie ca interviul a fost vizualizat de 94 de ori pana la ora asta iar un articol despre deschiderea unui restaurant de peste douazeci de mii de ori. Chiar nu intelegi ?!?
  • As 28.12.2016 19:38 D-le Ion,suntem pe aceeasi linie de gandire.Adaug in plus cateva remarci si anume:aparitia repetata la canalul RTV in postura de reprezentant al PNL prin luarile de cuvant face numai aberatii ,mai recent ''cantaret'' si ''dansator'' (in care sens apreciez talentul ascuns pe care il are)ma duce cu gandul ca d-l in cauza are intentia de a fi ''rugat'' sa devina presedintele PNL.Ne mira ceva in ziua de azi cand apele sunt asa de tulburi si fiecare doreste sa fie in ''frunte''?Asadar,d-le Guran stati linistit ca sansele sunt nule pentru a deveni lider credibil al PNL.Trebuie sa va axati in continuare pe alte afaceri la care sunteti expert.

Politică

1199 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2376 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1100 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.