CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

- Politică -

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

Deși cerută de mulți dintre cetățeni, alegerea primarilor în două tururi de scrutin nu e acceptată de unii sau alții dintre decidenți, acest lucru ducând la primari câștigători cu procente puține raportate la total. Dacă e să ne gândim doar la rezultatele alegerilor prezidențiale din ultimii 20 de ani, când unii candidați au fost pe primul loc după primul tur, dar au pierdut în turul secund, ne putem da seama de importanța acestei măsuri. Fără ea, candidații la primărie invocă votul util în lupta cu adversarii lor. Așa că am vrut să aflăm ce poate însemna votul util la alegerile locale din Câmpina pe 9 iunie tocmai de la Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD.
CâmpinaTV: Mulțumim, doamna Nistor, că ați acceptat să discutăm în această perioadă critică a campaniei. De ce credeți că votul util este atât de important pentru dumneavoastră în acest context electoral?
Irina Mihaela Nistor: În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor câmpinenilor care m-au susținut și mi-au acordat încrederea lor până acum. E crucial să înțelegem că, în condițiile unui scrutin într-un singur tur, fiecare vot contează enorm. Din păcate, orice vot dat altui candidat în afară de mine, indirect, îl sprijină pe Alin Moldoveanu să continue. Dacă dorim cu adevărat o schimbare la Câmpina, trebuie să ne unim forțele și să votăm strategic. Votul util nu-i important doar pentru mine, ci mai ales pentru Câmpina și pentru câmpinenii care își doresc o schimbare. Știu că sunt foarte mulți!
CâmpinaTV: Cum argumentați apelul la votul util în detrimentul opțiunii libere a cetățeanului?
Irina Mihaela Nistor: Înțeleg și respect principiul libertății de alegere, acesta stă la baza democrației. Totuși, trebuie să fim conștienți că, în contextul actual, fiecare vot dispersat înseamnă o șansă în plus pentru actualul primar de a rămâne în funcție. Este momentul să facem o alegere informată și matură pentru viitorul orașului nostru. Cred cu tărie că sunt singura candidată care poate aduce schimbarea necesară în administrația locală, după ani de stagnare sub conducerea lui Alin Moldoveanu. Și știu că sunt singurul candidat aflat în cursă care îl poate învinge.
CâmpinaTV: Cum vedeți situația Consiliului Local în această ecuație electorală?
Irina Mihaela Nistor: Înțeleg perfect că fiecare cetățean are propriile preferințe politice când vine vorba de Consiliul Local. Susțin, desigur, echipa PSD, deoarece fac parte din această echipă. Totuși, este esențial să realizăm că primarul are un rol decisiv în implementarea politicilor locale. Așadar, chiar dacă alegătorii optează pentru alte partide pentru Consiliul Local, este vital să mă susțină pe mine pentru primărie, pentru a asigura că avem o viziune unitară și eficientă în administrarea orașului.
CâmpinaTV: Care este mesajul dumneavoastră pentru alegătorii din Câmpina în aceste ultime zile înainte de vot?
Irina Mihaela Nistor: Dragi câmpineni, pe 9 iunie avem ocazia să alegem un nou început pentru orașul nostru. Este o zi în care fiecare dintre voi poate face o diferență reală. Haideți să votăm pentru schimbare, să votăm pentru o administrație care realmente lucrează pentru voi. Am încredere că împreună vom reuși!
CâmpinaTV: Mulțumim, doamna Nistor, pentru clarificările aduse și vă dorim succes în ziua alegerilor!

Material electoral la comanda PSD Prahova, CMF 21240002


07 Jun 2024 16:36 1813 vizualizari


Comentarii


359 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5586 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4386 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2007 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV