Câștigătorii concursului de desene "Cartea mea preferată", organizat de Biblioteca Municipală Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Biblioteca Municipală "Dr. C.I. Istrati" Câmpina a organizat un foarte interesant concurs de desene, intitulat “Cartea mea preferată”, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor. Un concurs care s-a adresat elevilor din ciclul primar și gimnazial, fiind împărțit pe categorii de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani și 12-15 ani. Fiecare participant a trebuit să redea, prin desen și culoare, una sau mai multe secvețe literare care i-au fost inspirate de cartea preferată.

63 de desene au fost înscrise în concurs, desenele fiind însoțite de un argument prin care autorul și-a motivat alegerea lecturii pe care a ilustrat-o. Premierea câștigătorilor a avut loc vineri, 23 aprilie 2021, pe terasa Bibliotecii Municipale, iar premiile au fost asigurate și înmânate de Lorena Crintea - administratorul Librăriei Elstar (materiale de desen și pictură) și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu (cărțile pentru câștigători), în timp ce directorul Bibliotecii Municipale, Liliana Ene, a asigurat și acordat diplomele pentru copii. Din păcate, după cum ne declara Liliana Ene, au fost invitați doar câștigătorii concursului pentru a nu se crea aglomerație și pentru a se putea respecta măsurile impuse de pandemie, dar tuturor copiilor le va fi trimisă o diplomă de participare, ca amintire de la acest concurs. Au fost 21 de câștigători, iar desenele lor vor putea fi admirate, de săptămâna viitoare, pe terasa Bibliotecii Municipale.
Și iată câștigătorii concursului “Cartea mea preferată”, Câmpina 2021:

Categoria 6-8 ani
Premiul I – Teodora Ștefănescu, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
Premiul II
- Sara Tuțică, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
- Daria Maria Constantinescu, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
Premiul III
- Mara Alexandra Dragomir, Școala Gimnazială Centrală
- Teodora Ajudeanu, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
- Tudor Mihai Vasiliu, Școala Gimnazială Centrală 

Categoria 9-11 ani
Premiul I
- Ștefan Cristian Megelea, Școala Gimnazială Centrală
- Abigail Dumitrescu, Școala Gimnazială Centrală
Premiul II
- Antonia Ene, Școala Gimnazială Centrală
- Maria Mîndăianu, Școala Gimnazială Centrală
Premiul III
- Eliana Goran, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
- Paul Petru Tănăsescu, Școala Gimnazială Centrală
- Ilinca Vasile, Școala Gimnazială Centrală
- Sofia Lucia Dinu, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
Mențiune
- Rareș Constantin Brezeanu, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
- Antonia Nicole Dragomir, Școala Gimnazială Centrală

Categoria 12-15 ani
Premiul I - Andreea Elena Bunescu, Școala Gimnazială Centrală
Premiul II
- Bianca Enache, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
- Teodora Ioana Lamba, Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”
Premiul III – Sandra Gherghel, Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
Mențiune – Mihaela Dobra, Școala Gimnazială Centrală

8827 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ruxi 30.04.2021 09:15 Apreciez foarte mult implicarea noului nostru primar si fac apel la dvs sa ma ajutati cu un raspuns: cand a bagat Tiseanu mana in buzunar in perioada 2004-2016, dar nu ca sa bage spagile, ci ca sa scoata 2 lei macar pentru o carte unui copil, sau pentru o apa unui tanar sau pentru un tort unei femei varstnice? Am si eu curiozitatea asta, Tiseanu a dat vreodata macar 2 lei de la el din buzunar pentru orice? Multumesc

Eveniment

2935 vizualizari
04 apr. 2021 08:30

Credincioșii romano-catolici au primit Sfânta Lumină a Învierii

Credicioșii romano-catolici din Câmpina au primit, seara trecută, Lumina Învierii la Biserica "Sfântul Anton de Padova" din municipiu. Într-un număr mai redus comparativ cu alți ani, cu mască de protecție și respectând distanțarea socială, credincioșii au asistat, de la ora 20.00, la Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan, slujbă care a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1535 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2104 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.