Din 17 iulie, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova va avea o reprezentanță la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova intenționează de mai multă vreme să deschidă o reprezentanţă la Câmpina. În acest sens, conducerea instituției s-a adresat autorităţilor locale, care i-au repartizat un spaţiu în incinta Casei Tineretului.

Este vorba de camera 207 de la etajul al doilea al Casei Tineretului, un spaţiu în suprafaţă de 98mp, atribuit în folosinţă gratuită Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova prin Hotărârea nr. 44/martie 2017 a Consiliului Local. Camera de Comerţ şi Industrie nu plăteşte chirie pentru acest spaţiu, dar va achita contravaloarea utilităţilor. Între Primăria Câmpina şi Camera de Comerţ şi Industrie Prahova există un protocol de colaborare, încheiat în august anul trecut. Atribuirea acestui spaţiu s-a făcut pentru o perioadă de cinci ani, obiectivele acestui demers fiind "dezvoltarea şi promovarea mediului de afaceri, precum şi dezvoltarea economico-socială a municipiului Câmpina". De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova va acorda sprijin Primăriei Câmpina pentru realizarea studiilor şi cercetărilor de piaţă necesare întocmirii planurilor de dezvoltare locală.
Reprezentanţa de la Câmpina a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova va fi deschisă şi va deveni operaţională pentru public începând de luni, 17 iulie.

4574 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

757 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.