Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - Sportul Câmpina 8-3. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Dacă mulți merg la Sinaia de plăcere, pentru a se destinde, jucătorii de la Sportul Câmpina au avut parte de un adevărat supliciu, un chin pe care îl vor uitat cât mai repede și să demonstreze la viitoarele partide că ceea ce s-a întâmplat la Sinaia a fost doar un accident.

Pe un teren greu și pe o ploaie care te făcea să spui că nu ai da niciun câine afară din casă, Sportul nu a început rău meciul de la Sinaia. Dar a avut parte și de foarte mult ghinion, pentru că doar astfel poate fi definită situația ca să ai patru ocazii singur cu portarul, pe care să le ratezi, iar imediat pe contraatac să primești gol. Cu toate acestea, câmpinenii au reușit să înscrie de trei ori, prin S. Dumitrache, R. Burlacu și Corneanu, dar au avut și ghinionul ca jucătorilor formației gazdă să le intre aproape tot.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au jucat în formula: V. Dumitrache - R.Coman, Rădulescu, S. Dumitrache, Cafadaru, A. Burlacu, Neagu, Țigănuș, Corneanu, Crețu, R. Burlacu. Au mai intrat: C. Constantin, Dumitru. D. Biro, C. Andrei.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești, penultima clasată înaintea acestei etape. Meciul se va juca fără spectatori având în vedere situația pandemică și conform hotărârii CNSU prin care este interzis accesul spectatorilor la orice manifestare sportivă.

3633 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

84 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

1130 vizualizari
28 sept. 2023 19:18

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică sunt programate meciurile etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

248 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.

648 vizualizari
29 sept. 2023 23:06

Eveniment istoric la Câmpina – vizita ambasadorului Republicii Coreea, cu ocazia aniversării a 15 ani de Parteneriat Strategic între România și Coreea de Sud

În municipiul Câmpina a avut loc astăzi un eveniment special dedicat împlinirii a 15 ani de la semnarea Declarației Comune privind stabilirea unui Parteneriat Strategic între România și Republica Coreea. Evenimentul a inclus mai multe acțiuni la care oaspete de onoare a fost Excelența Sa, dl. RIM KAP-SOO, ambasadorul Republicii Coreea în România.