Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - Sportul Câmpina 8-3. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Dacă mulți merg la Sinaia de plăcere, pentru a se destinde, jucătorii de la Sportul Câmpina au avut parte de un adevărat supliciu, un chin pe care îl vor uitat cât mai repede și să demonstreze la viitoarele partide că ceea ce s-a întâmplat la Sinaia a fost doar un accident.

Pe un teren greu și pe o ploaie care te făcea să spui că nu ai da niciun câine afară din casă, Sportul nu a început rău meciul de la Sinaia. Dar a avut parte și de foarte mult ghinion, pentru că doar astfel poate fi definită situația ca să ai patru ocazii singur cu portarul, pe care să le ratezi, iar imediat pe contraatac să primești gol. Cu toate acestea, câmpinenii au reușit să înscrie de trei ori, prin S. Dumitrache, R. Burlacu și Corneanu, dar au avut și ghinionul ca jucătorilor formației gazdă să le intre aproape tot.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au jucat în formula: V. Dumitrache - R.Coman, Rădulescu, S. Dumitrache, Cafadaru, A. Burlacu, Neagu, Țigănuș, Corneanu, Crețu, R. Burlacu. Au mai intrat: C. Constantin, Dumitru. D. Biro, C. Andrei.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești, penultima clasată înaintea acestei etape. Meciul se va juca fără spectatori având în vedere situația pandemică și conform hotărârii CNSU prin care este interzis accesul spectatorilor la orice manifestare sportivă.

3465 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).