Adrian Pițigoi contraatacă și demonstrează că este numit președinte interimar al PMP Prahova

Politică (Categoria articolului)

Așa cum promiteam ieri, când anunțam demiterea lui Adrian Pițigoi de la șefia PMP Câmpina, în cursul zilei de astăzi am primit un comunict de presă din partea lui Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

”Partidul Mișcarea Populară - Organizația Prahova informează asupra faptului că începând cu data de 20 martie 2022, prin hotărârea CEN nr. 37, dl. Ioan Adrian Pițigoi a fost numit președinte interimar al Organizației Județene PMP Prahova.
În consecință, de la data sus-menționată, punctele de vedere și comunicatele doamnei Cătălina Nicoleta Bozianu nu mai reprezintă poziția oficială a partidului, iar eventualele documente emise cu semnătura sus-numitei sunt nule de drept.
Pentru clarificarea situației politice din PMP, menționăm faptul că președintele Partidului Mișcarea Populră este domnul Cristian Diaconescu, așa cum se poate lesne verifica la Tribunalul București - Partide politice, poziția 62. (tribunalulbucuresti.ro)
Din punct de vedere politic, la nivelul județului Prahova, PMP susține ca și până acum dezvoltarea județului în conformitate cu principiile asumate în calitate de membru al familiei Partidului Popular European (PPE), alături de PNL și UDMR.
Președinte interimar, Ioan Adrian Pițigoi”

2723 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2325 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2078 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.