Păpuși din grâu, oferite de PNL Câmpina ca dar de Sfântul Andrei

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru PNL Câmpina este o tradiție ca înaintea sărbătoririi Sfântului Andrei, de pe 30 noiembrie, să ofere “Andreiuți”, acele păpușele din grâu, haioase, care aduc zâmbetul pe buze celor care le privesc și care, se spune, aduc spor în case, când grâul încolțește și crește. Marian Nistor, președintele PNL Câmpina, a dorit să ducă tradiția mai departe.

Duminică, Marian Nistor a oferit “Andreiuți” trecătorilor, dar și angajaților de la mai mulți agenți economici din zona centrală a localității. Un gest frumos, prin care președintele PNL Câmpina a dorit să marcheze, simbolic, apropierea sărbătorilor de iarnă. “Sper ca grâul să încolțească și să crească, iar Andreiuții oferiți din partea PNL Câmpina să fie cu noroc în casele în care vor ajunge. Cu toții avem nevoie de noroc, de sănătate, de speranța că va veni un an mai bun, fără pandemie și restricții”, ne-a declarat Marian Nistor.

3125 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Apolitic 28.11.2021 18:59 Un gest normal si frumos. Multumim.
  • Maria 29.11.2021 18:56 F. Frumos. Felicitări!!!Sunt superbi
  • ioana 30.11.2021 08:37 Tradițional și de bun gust

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

230 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.