CS Câmpina a ieşit şifonat din litigiul cu HM Junior. Trebuie să dea înapoi nouă jucători şi bani pentru alţi nouă!

Sport (Categoria articolului)

După ce a amânat în mai multe rânduri un verdict, Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova a luat marţi o decizie în litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina, dând câştig de cauză grupării fondate de Mircea Hagianu.

Reamintim, pe scurt, despre ce este vorba. La 30 iunie 2017, HM Junior trebuia să cedeze către CS Câmpina o a doua echipă, în schimbul accesului gratuit pe terenul sintetic pentru încă un an competiţional. Nu s-a întâmplat aşa ceva, lucrurile au degenerat între cele două cluburi şi s-a ajuns în faţa comisiilor AJF Prahova, HM Junior solicitând 67.000 lei - reprezentând grila de formare a jucătorilor pentru prima echipă cedată către CS, în urmă cu un an.
Verdictul de ieri dă câştig de cauză clubului HM Junior, asimilând nouă dintre contractele de pregătire sportivă încheiate de CS Câmpina ca fiind contracte de muncă şi obligând CS-ul să achite grila de formare pentru aceşti nouă jucători. De asemenea, începând de astăzi, 20 septembrie, conform deciziei de ieri a comisiei, ceilalţi nouă jucători - pentru care CS Câmpina nu a încheiat contracte - revin la HM Junior! Decizia nu conţine şi calculul sumei care trebuie să o achite CS Câmpina către HM Junior, dar aceasta se va situa cel mai probabil undeva în jurul valorii de 16.000 lei.
Astfel, după acest litigiu, CS Câmpina a ieşit şifonat, fiind obligat să achite în jurul a 16.000 lei către HM Junior pentru nouă jucători şi să îi returneze pe ceilalţi nouă jucători, ceea ce va afecta serios lotul cu care CS Câmpina activează în acest moment în campionatul judeţean de juniori A.
Am încercat să obţinem câte un punct de vedere şi din partea celor două cluburi implicate.
"Nu pot să spun că suntem nemulţumiţi de această decizie, dar preferam să nu se ajungă aici. Dar dacă nu am găsit înţelegere la conducerea CS-ului, nu am avut altă soluţie. Oricum, noi nu ne oprim aici, şi vom acţiona în instanţa civilă CS Câmpina pentru a recupera banii pe care noi îi cheltuim în momentul de faţă pentru a închiria terenul pentru meciuri, deşi avem un contract perfect valabil", ne-a declarat Alexandru Baron, din conducerea HM Junior.
De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, nu a putut fi contactat.
CS Câmpina are la dispoziţie cinci zile pentru a contesta decizia Comisiei pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova la Comisia de Apel.

6415 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabi Cretu 20.09.2017 18:51 Se cunoaste ca nea Mircea l-a avut pe maestrul Filcea avocat!!! Si Crangasu cred ca este multumit de decizie!
  • Radu S 20.09.2017 18:55 Sa plateasca aia care au semnat contractul cu HM din banii lor, nu din banii publici colectati de la populatie!
  • Mihaela 20.09.2017 19:25 Felicitari,HM CAMPINA!!!In sfarsit o decizie corecta.La un moment dat,ne ies in cale unii oameni care nu se lasa prostiti si intimidati de functii si nume.Au luptat cat au putut pentru dreptate.CS Campina,ce ati incercat sa faceti?Sa inchideti HM-ul in speranta ca toti copiii vin la voi??Caracterul,aroganta de care ati dat dovada sunt transmise si copiilor pe care ii cresteti.Sunt parinti care nu isi doresc acest lucru.
  • Mihai 20.09.2017 20:21 Suma este mult mai mare....mult peste 16 000...din pacate pentru CSC....sau poate pe merit.
  • Dorin 21.09.2017 19:17 Fratila nu are nici un amestec in povestea asta? Ca el se tot lauda cu acest club, el era toata ziua ba cu Hagianu, ba cu Stoican! Din partea Primariei Campina, cine a mai semnat acest contract, in afara lui Stoican?

Sport

2738 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1716 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

342 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

349 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.