CS Câmpina a ieşit şifonat din litigiul cu HM Junior. Trebuie să dea înapoi nouă jucători şi bani pentru alţi nouă!

Sport (Categoria articolului)

După ce a amânat în mai multe rânduri un verdict, Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova a luat marţi o decizie în litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina, dând câştig de cauză grupării fondate de Mircea Hagianu.

Reamintim, pe scurt, despre ce este vorba. La 30 iunie 2017, HM Junior trebuia să cedeze către CS Câmpina o a doua echipă, în schimbul accesului gratuit pe terenul sintetic pentru încă un an competiţional. Nu s-a întâmplat aşa ceva, lucrurile au degenerat între cele două cluburi şi s-a ajuns în faţa comisiilor AJF Prahova, HM Junior solicitând 67.000 lei - reprezentând grila de formare a jucătorilor pentru prima echipă cedată către CS, în urmă cu un an.
Verdictul de ieri dă câştig de cauză clubului HM Junior, asimilând nouă dintre contractele de pregătire sportivă încheiate de CS Câmpina ca fiind contracte de muncă şi obligând CS-ul să achite grila de formare pentru aceşti nouă jucători. De asemenea, începând de astăzi, 20 septembrie, conform deciziei de ieri a comisiei, ceilalţi nouă jucători - pentru care CS Câmpina nu a încheiat contracte - revin la HM Junior! Decizia nu conţine şi calculul sumei care trebuie să o achite CS Câmpina către HM Junior, dar aceasta se va situa cel mai probabil undeva în jurul valorii de 16.000 lei.
Astfel, după acest litigiu, CS Câmpina a ieşit şifonat, fiind obligat să achite în jurul a 16.000 lei către HM Junior pentru nouă jucători şi să îi returneze pe ceilalţi nouă jucători, ceea ce va afecta serios lotul cu care CS Câmpina activează în acest moment în campionatul judeţean de juniori A.
Am încercat să obţinem câte un punct de vedere şi din partea celor două cluburi implicate.
"Nu pot să spun că suntem nemulţumiţi de această decizie, dar preferam să nu se ajungă aici. Dar dacă nu am găsit înţelegere la conducerea CS-ului, nu am avut altă soluţie. Oricum, noi nu ne oprim aici, şi vom acţiona în instanţa civilă CS Câmpina pentru a recupera banii pe care noi îi cheltuim în momentul de faţă pentru a închiria terenul pentru meciuri, deşi avem un contract perfect valabil", ne-a declarat Alexandru Baron, din conducerea HM Junior.
De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, nu a putut fi contactat.
CS Câmpina are la dispoziţie cinci zile pentru a contesta decizia Comisiei pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova la Comisia de Apel.

6336 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabi Cretu 20.09.2017 18:51 Se cunoaste ca nea Mircea l-a avut pe maestrul Filcea avocat!!! Si Crangasu cred ca este multumit de decizie!
  • Radu S 20.09.2017 18:55 Sa plateasca aia care au semnat contractul cu HM din banii lor, nu din banii publici colectati de la populatie!
  • Mihaela 20.09.2017 19:25 Felicitari,HM CAMPINA!!!In sfarsit o decizie corecta.La un moment dat,ne ies in cale unii oameni care nu se lasa prostiti si intimidati de functii si nume.Au luptat cat au putut pentru dreptate.CS Campina,ce ati incercat sa faceti?Sa inchideti HM-ul in speranta ca toti copiii vin la voi??Caracterul,aroganta de care ati dat dovada sunt transmise si copiilor pe care ii cresteti.Sunt parinti care nu isi doresc acest lucru.
  • Mihai 20.09.2017 20:21 Suma este mult mai mare....mult peste 16 000...din pacate pentru CSC....sau poate pe merit.
  • Dorin 21.09.2017 19:17 Fratila nu are nici un amestec in povestea asta? Ca el se tot lauda cu acest club, el era toata ziua ba cu Hagianu, ba cu Stoican! Din partea Primariei Campina, cine a mai semnat acest contract, in afara lui Stoican?

Sport

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1778 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.