CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina a ieşit şifonat din litigiul cu HM Junior. Trebuie să dea înapoi nouă jucători şi bani pentru alţi nouă!

- Sport -

CS Câmpina a ieşit şifonat din litigiul cu HM Junior. Trebuie să dea înapoi nouă jucători şi bani pentru alţi nouă!

După ce a amânat în mai multe rânduri un verdict, Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova a luat marţi o decizie în litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina, dând câştig de cauză grupării fondate de Mircea Hagianu.

Reamintim, pe scurt, despre ce este vorba. La 30 iunie 2017, HM Junior trebuia să cedeze către CS Câmpina o a doua echipă, în schimbul accesului gratuit pe terenul sintetic pentru încă un an competiţional. Nu s-a întâmplat aşa ceva, lucrurile au degenerat între cele două cluburi şi s-a ajuns în faţa comisiilor AJF Prahova, HM Junior solicitând 67.000 lei - reprezentând grila de formare a jucătorilor pentru prima echipă cedată către CS, în urmă cu un an.
Verdictul de ieri dă câştig de cauză clubului HM Junior, asimilând nouă dintre contractele de pregătire sportivă încheiate de CS Câmpina ca fiind contracte de muncă şi obligând CS-ul să achite grila de formare pentru aceşti nouă jucători. De asemenea, începând de astăzi, 20 septembrie, conform deciziei de ieri a comisiei, ceilalţi nouă jucători - pentru care CS Câmpina nu a încheiat contracte - revin la HM Junior! Decizia nu conţine şi calculul sumei care trebuie să o achite CS Câmpina către HM Junior, dar aceasta se va situa cel mai probabil undeva în jurul valorii de 16.000 lei.
Astfel, după acest litigiu, CS Câmpina a ieşit şifonat, fiind obligat să achite în jurul a 16.000 lei către HM Junior pentru nouă jucători şi să îi returneze pe ceilalţi nouă jucători, ceea ce va afecta serios lotul cu care CS Câmpina activează în acest moment în campionatul judeţean de juniori A.
Am încercat să obţinem câte un punct de vedere şi din partea celor două cluburi implicate.
"Nu pot să spun că suntem nemulţumiţi de această decizie, dar preferam să nu se ajungă aici. Dar dacă nu am găsit înţelegere la conducerea CS-ului, nu am avut altă soluţie. Oricum, noi nu ne oprim aici, şi vom acţiona în instanţa civilă CS Câmpina pentru a recupera banii pe care noi îi cheltuim în momentul de faţă pentru a închiria terenul pentru meciuri, deşi avem un contract perfect valabil", ne-a declarat Alexandru Baron, din conducerea HM Junior.
De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, nu a putut fi contactat.
CS Câmpina are la dispoziţie cinci zile pentru a contesta decizia Comisiei pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova la Comisia de Apel.


20 Sep 2017 17:28 6571 vizualizari


Comentarii


  • 21.09.2017 19:17 Dorin Fratila nu are nici un amestec in povestea asta? Ca el se tot lauda cu acest club, el era toata ziua ba cu Hagianu, ba cu Stoican! Din partea Primariei Campina, cine a mai semnat acest contract, in afara lui Stoican?
  • 20.09.2017 20:21 Mihai Suma este mult mai mare....mult peste 16 000...din pacate pentru CSC....sau poate pe merit.
  • 20.09.2017 19:25 Mihaela Felicitari,HM CAMPINA!!!In sfarsit o decizie corecta.La un moment dat,ne ies in cale unii oameni care nu se lasa prostiti si intimidati de functii si nume.Au luptat cat au putut pentru dreptate.CS Campina,ce ati incercat sa faceti?Sa inchideti HM-ul in speranta ca toti copiii vin la voi??Caracterul,aroganta de care ati dat dovada sunt transmise si copiilor pe care ii cresteti.Sunt parinti care nu isi doresc acest lucru.
  • 20.09.2017 18:55 Radu S Sa plateasca aia care au semnat contractul cu HM din banii lor, nu din banii publici colectati de la populatie!
  • 20.09.2017 18:51 Gabi Cretu Se cunoaste ca nea Mircea l-a avut pe maestrul Filcea avocat!!! Si Crangasu cred ca este multumit de decizie!
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
172 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
396 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
298 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
733 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV