Primăria Câmpina organizează prima dezbatere publică online. Tema - Regulamentul de gospodărire locală

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 12 iunie, de la ora 11.00, la Câmpina va avea loc o premieră - prima dezbatere publică online (pe platforma Zoom) a unui proiect de act normativ local. Este vorba despre Regulamentul privind organizarea, conducerea și coordonarea activităților de gospodărire, înfrumusețare, păstrarea ordinii și curățeniei în municipiul Câmpina, document care va fi supus apoi aprobării Consiliului Local la ședința de la sfârșitul lunii iunie.

Primăria Câmpina anunță că la dezbaterea publică este invitată să participe orice persoană interesată: persoane fizice și/sau juridice, organizații ale societății civile, reprezentanți ai instituțiilor publice, ai presei etc., cu mențiunea că, în vederea unei bune organizări, din partea persoanelor juridice, organizațiillor neguvernamentale și presei să se înscrie la dialog un singur reprezentant. De asemenea, în scopul eficientizării organizării şi desfăşurării dezbaterii publice a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 10 iunie 2020, ora 14.00, la adresa de e-mail: web@primariacampina.ro sau la numărul de telefon 0244.336.134 (secretariatul institutiei), cu menţionarea, dacă este cazul, a intenţiei de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii, a numelui participantului și a adresei de e-mail pe care îi va fi transmisă invitația pentru participarea online.
Primăria Câmpina mai precizează că timpul alocat prezentării verbale de propuneri este de maxim 10 minute/asociaţie profesională sau, după caz, participantProiectul de hotărâre referitor la aprobarea Regulamentului privind organizarea, conducerea și coordonarea activităților de gospodărie, înfrumusețare, păstrarea ordinii și curățeniei în municipiul Câmpina poate fi consultat pe site-ul Primăriei, secțiunea anunțuri, fiind publicat aici în data de 14 mai 2020.
Noi am scris, la momentul respectiv, despre acest subiect, prezentând câteva dintre cele mai interesante prevederi ale acestui nou regulament - Administrația câmpineană supune dezbaterii publice un regulament de gospodărire locală, cu obligații și sancțiuni pentru populație și agenții economici
.

3978 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moțoiu Gheorghe 05.06.2020 13:24 Să fie introdus un amendament care să prevadă sancțiuni pentru conducerea Poliției Locale Câmpina, în caz de abuzuri,imparțialitate,rea intenție etc.Să se comporte și ei cu respectul cuvenit cetățenilor și cu privire la modul in care s-au soluționat petitile cetățenilor. Agenții de la Poliția Locală Câmpina pot fi exemple pentru ei.

Actualitate

1097 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1142 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1279 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

976 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.