Apa și canalizarea se scumpesc în toate localitățile unde operator este HidroPrahova, de la 1 ianuarie 2021

Actualitate (Categoria articolului)

Adunarea Generală a Asociaților de la ADI - Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova a aprobat, în cadrul ultimei ședințe, majorarea tarifelor la apa potabilă și la canalizare, de la 1 ianuarie 2021, în toate localitățile în care operator de apă-canal este societatea HidroPrahova. Practic, este vorba despre 77 de localități din județ (municipiul Câmpina, 10 orașe și 66 de comune).

Astfel, de la 1 ianuarie 2021, prețul la apa potabilă va fi 5,96 lei/mc cu tot cu TVA (față de 5,29 lei/mc, cât este în prezent), iar tariful la canalizare va fi 3,64 lei/mc cu tot cu TVA (față de 3,23 lei/mc, cât este în prezent). Precizăm faptul că Adunarea Generală a Asociaților de la ADI - Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova este formată din reprezentanții administrațiilor locale din localitățile membre ale asociației, la care se adaugă Consiliul Județean, acționarul majoritar de la HidroPrahova. Conform procesului-verbal de la ședința respectivă, au votat 55 de reprezentanți din cele 77 de UAT-uri care fac parte din asociație, astfel: 31 membri au fost de acord cu majorarea tarifelor, 11 membri au fost împotrivă, iar 13 membri s-au abținut.
Vă reamintim faptul că, la ședința din 30 iulie a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a primit mandat din partea consilierilor să reprezinte Câmpina la ședința Adunării Generale a Asociaților de la ADI Apă-Canal și să voteze împotriva majorării tarifelor la apă și canalizare.

3971 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Enescu Ion 08.09.2020 12:24 Niște ... toți, apa dată de Dumnezeu, să o scumpească în asemenea hal, apa de ploaie este încasată în fiecare lună, blocul nostru are jgheaburi și burlane, apa de ploaie nu se duce în canalizare și tot ne taxează. RUȘINE HIDRO PRAHOVA ȘI LA TOȚI ACȚIONARII....
  • Suntem cu ochii pe voi 09.09.2020 15:48 Dar acest HIDRO PRAHOVA nu poate fii scos din aceste zone , trăiește familia COZMA pe spatele nostru și apa lui Dumnezeu !
  • Crstian Adrian 09.09.2020 16:18 SA LE FIE RUSINE !

Actualitate

304 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

434 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

36 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

763 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.