Mizerie de nedescris la terenul sintetic Petrol, administrat de Clubul Sportiv Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol și toate spațiile aferente - vestiare, tribune etc - sunt în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Cu toate acestea, văzând imaginile surprinse vineri după-amiază, putem crede că este un loc părăsit... 

Sub tribuna principală, dar și în jurul ei o mulțime de gunoaie - sticle goale, PET-uri, pungi, hârtii, tot felul de alte gunoaie, astfel încât impresia generală este că mâna unui om gospodar cam lipsește pe aici. Este drept că și spectatorii care vin la competițiile sportive desfășurate pe terenul sintetic nu par a avea o minimă noțiune a civilizației, sticlele sau cutiile de bere fiind omniprezente printre scaunele tribunei principale. Administrația locală a investit niște bani în realizarea terenului sintetic, în modernizarea tribunelor și vestiarelor și este mare păcat să vedem așa o imagine dezolantă tocmai în acest loc unde se presupune că merg copiii câmpinenilor pentru a juca fotbal. Poate se sesizează cineva și ia măsurile care se impun. Ne gândim că există la CS Câmpina cineva care se ocupă și de curățenie, ne gândim că acest club are un președinte care, nu, nu trebuie să facă el curat, ci să se preocupe de păstrarea curățeniei în acest spațiu aflat la câțiva metri de... biroul președintelui. Până la urmă, terenul, tribunele și vestiarele se află în administrarea unei instituții din subordinea Primăriei Câmpina și este jenant ceea ce se întâmplă.

3111 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina 21.04.2019 07:26 Omul sfințește locul.... Nu mai e loc de cimentarii

Actualitate

798 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

1238 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.

Alte stiri recente

1869 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1815 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.