Baschet printre picături de ploaie, în sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic

Actualitate (Categoria articolului)

La această oră (11.00), în sala de sport a Liceului Energetic din Câmpina se desfășoară o nouă ediție a Memorialului 'Mihai Pastor' la baschet, competiție organizată de administrația locală și destinată echipelor de fete și băieți de la liceele din municipiu. Ei bine, se joacă printre picături și se calcă pe prosoape, pentru că în sală plouă.

Jucătorii și profesorii lor au pus prosoape pe podeaua sălii, în zonele în care plouă, pentru ca tinerii baschetbaliști să nu alunece. De altfel, imaginile (foto și video) spun mai multe decât am putea scrie noi aici. La finalul partidelor va avea loc festivitatea de premiere, oficiată de obicei de reprezentanți ai Consiliului Local. Sperăm ca așa să se întâmple și astăzi, pentru ca aleșii locali să vadă cu ochii lor în ce condiții joacă baschet liceenii câmpineni. 
Sala de sport a Liceului Energetic a fost modernizată în perioada 2008 - 2009, cu fonduri de la bugetul local, costurile totale ridicându-se atunci la aproximativ un miliard lei vechi. În anul 2013, Liceul Energetic a primit bani de la Consiliul Local pentru mai multe lucrări de reparații, pe listă figurând și repararea acoperișului de la sala de sport. Anul acesta, Liceul Tehnologic Energetic a primit 90.000 lei de la bugetul local pentru câteva lucrări necesare, dar și pentru realizarea proiectului privind acoperișul de la sala de sport.

4221 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Air Magic 08.11.2016 12:46 Sa le fie rușine lui tiseanu, dula, fratila și care se mai lauda cu condițiile minunate pe care le oferă tinerilor pentru practicarea sportului!!!
  • Trump Vasile 09.11.2016 18:50 Se poate face si o piscina in acelasi timp ,lucrari de mantuiala marca tiseanu,tot orasul e o ruina medievala si trebuie conservata ca atare.

Actualitate

2188 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2183 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1011 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

212 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.