Câştigătorii premiilor de la dezbaterea-concurs privind problema HidroPrahova

Eveniment (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro a organizat o primă dezbatere-concurs pe o temă pe care noi am considerat-o de mare importanţă pentru comunitatea locală - mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere? Toţi cei care au comentat pe marginea subiectului, atât pe site, cât şi pe pagina pe care am creat-o special pe Facebook, au intrat într-o tragere la sorţi pentru premiile pe care le oferim cu sprijinul unor sponsori.

Toţi cei care au comentat subiectul propus de noi au primit un număr de ordine, iar prin intermediul site-ului specializat random.org am procedat la tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor. Iată lista acestora:
- un sejur de 3 zile (2 nopţi) pentru două persoane la Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei (se asigură cazare în cameră dublă şi masă) – oferit de Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei - Elena Puiu
- o cină pentru 4 persoane (fără băuturi alcoolice), oferită de Restaurantul Bella Italia Câmpina - Mariana Turtureanu
- 10 pachete cu produse promoţionale (agendă, pix şi insignă), oferite de Agenţia de Publicitate Temex Advertising Câmpina - Constantinescu Florica, As, Cristi Ilie, Flori Ilioiu, Graţiela Cordoş, Lucian Manea, Georgeta Petruţa Cosma, Irina Deaconu, Cornelia Lamba, Viorel Bondoc
- 3 tichete pentru o călătorie gratuită cu taxiul, în municipiul Câmpina şi comunele limitrofe, în limita a 10 km, oferite de societatea Riva Pan Câmpina - Daniel Dănuţ, Minion, Petre Nicoleta
- un ceas de birou, care include şi un calendar, oferit de Mendoza - Constantin Cândea
- un tort oferit de cofetăria cu cele mai delicioase produse din Câmpina - Mihai Catinca
- o minge de fotbal (Macron) oferită de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Stoican Marian
- un set de echipament de fotbal pentru copii, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Popa Elena
- o pereche de jambieri pentru fotbal, seniori, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Ion Preda.

Câştigătorii sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 0733.388.425 în termen de trei zile de la data publicării acestui articol, adică până sâmbătă, 1 octombrie, ora 21.00. Cei care nu ne vor contacta pierd dreptul la premiu şi tragerea la sorţi pentru premiul respectiv va fi reluată.
Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi s-au implicat în dezbaterea-concurs organizată de CâmpinaTV.ro.

4332 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1215 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1280 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

179 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

181 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.