Câştigătorii premiilor de la dezbaterea-concurs privind problema HidroPrahova

Eveniment (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro a organizat o primă dezbatere-concurs pe o temă pe care noi am considerat-o de mare importanţă pentru comunitatea locală - mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere? Toţi cei care au comentat pe marginea subiectului, atât pe site, cât şi pe pagina pe care am creat-o special pe Facebook, au intrat într-o tragere la sorţi pentru premiile pe care le oferim cu sprijinul unor sponsori.

Toţi cei care au comentat subiectul propus de noi au primit un număr de ordine, iar prin intermediul site-ului specializat random.org am procedat la tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor. Iată lista acestora:
- un sejur de 3 zile (2 nopţi) pentru două persoane la Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei (se asigură cazare în cameră dublă şi masă) – oferit de Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei - Elena Puiu
- o cină pentru 4 persoane (fără băuturi alcoolice), oferită de Restaurantul Bella Italia Câmpina - Mariana Turtureanu
- 10 pachete cu produse promoţionale (agendă, pix şi insignă), oferite de Agenţia de Publicitate Temex Advertising Câmpina - Constantinescu Florica, As, Cristi Ilie, Flori Ilioiu, Graţiela Cordoş, Lucian Manea, Georgeta Petruţa Cosma, Irina Deaconu, Cornelia Lamba, Viorel Bondoc
- 3 tichete pentru o călătorie gratuită cu taxiul, în municipiul Câmpina şi comunele limitrofe, în limita a 10 km, oferite de societatea Riva Pan Câmpina - Daniel Dănuţ, Minion, Petre Nicoleta
- un ceas de birou, care include şi un calendar, oferit de Mendoza - Constantin Cândea
- un tort oferit de cofetăria cu cele mai delicioase produse din Câmpina - Mihai Catinca
- o minge de fotbal (Macron) oferită de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Stoican Marian
- un set de echipament de fotbal pentru copii, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Popa Elena
- o pereche de jambieri pentru fotbal, seniori, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Ion Preda.

Câştigătorii sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 0733.388.425 în termen de trei zile de la data publicării acestui articol, adică până sâmbătă, 1 octombrie, ora 21.00. Cei care nu ne vor contacta pierd dreptul la premiu şi tragerea la sorţi pentru premiul respectiv va fi reluată.
Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi s-au implicat în dezbaterea-concurs organizată de CâmpinaTV.ro.

4109 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1181 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

2184 vizualizari
24 nov. 2022 23:42

Tituș Constantin și ”Celesta” au deschis a XVI-a ediție a Festivalului Tineretului, de la Câmpina

Festivalul Tineretului, organizat de Fundația Zamolxes din Câmpina, a ajuns la a XVI-a ediție. Spectacolul a avut o primă reprezentație joi, 24 noiembrie 2022, în sala Casei Tineretului. Evenimentul s-a bucurat de sprijinul financiar al autorităților locale, fiind finanțat prin Legea 350/2005.

Alte stiri recente

965 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

1980 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.