Câştigătorii premiilor de la dezbaterea-concurs privind problema HidroPrahova

Eveniment (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro a organizat o primă dezbatere-concurs pe o temă pe care noi am considerat-o de mare importanţă pentru comunitatea locală - mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere? Toţi cei care au comentat pe marginea subiectului, atât pe site, cât şi pe pagina pe care am creat-o special pe Facebook, au intrat într-o tragere la sorţi pentru premiile pe care le oferim cu sprijinul unor sponsori.

Toţi cei care au comentat subiectul propus de noi au primit un număr de ordine, iar prin intermediul site-ului specializat random.org am procedat la tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor. Iată lista acestora:
- un sejur de 3 zile (2 nopţi) pentru două persoane la Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei (se asigură cazare în cameră dublă şi masă) – oferit de Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei - Elena Puiu
- o cină pentru 4 persoane (fără băuturi alcoolice), oferită de Restaurantul Bella Italia Câmpina - Mariana Turtureanu
- 10 pachete cu produse promoţionale (agendă, pix şi insignă), oferite de Agenţia de Publicitate Temex Advertising Câmpina - Constantinescu Florica, As, Cristi Ilie, Flori Ilioiu, Graţiela Cordoş, Lucian Manea, Georgeta Petruţa Cosma, Irina Deaconu, Cornelia Lamba, Viorel Bondoc
- 3 tichete pentru o călătorie gratuită cu taxiul, în municipiul Câmpina şi comunele limitrofe, în limita a 10 km, oferite de societatea Riva Pan Câmpina - Daniel Dănuţ, Minion, Petre Nicoleta
- un ceas de birou, care include şi un calendar, oferit de Mendoza - Constantin Cândea
- un tort oferit de cofetăria cu cele mai delicioase produse din Câmpina - Mihai Catinca
- o minge de fotbal (Macron) oferită de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Stoican Marian
- un set de echipament de fotbal pentru copii, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Popa Elena
- o pereche de jambieri pentru fotbal, seniori, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Ion Preda.

Câştigătorii sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 0733.388.425 în termen de trei zile de la data publicării acestui articol, adică până sâmbătă, 1 octombrie, ora 21.00. Cei care nu ne vor contacta pierd dreptul la premiu şi tragerea la sorţi pentru premiul respectiv va fi reluată.
Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi s-au implicat în dezbaterea-concurs organizată de CâmpinaTV.ro.

4047 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1226 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1647 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.