CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În atenția Prefecturii Prahova: în municipiul Câmpina n-ar putea funcționa un birou pentru permise auto și înmatriculări?

- Actualitate -

În atenția Prefecturii Prahova: în municipiul Câmpina n-ar putea funcționa un birou pentru permise auto și înmatriculări?

Nebunia de la Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule de la Ploiești pare că nu se mai termină. Zi de zi sunt cozi interminabile, iar oamenii nici măcar nu au siguranța că pierd câteva ore, dar măcar își rezolvă problema. Au fost numeroase cazuri în care solicitanții au fost nevoiți să revină în alte zile pentru a-și înmatricula mașina.

Bineînțeles că lumea este nemulțumită, revoltată, sătulă de această bătaie de joc. Zilnic, sunt sute de oameni din tot județul care iau cu asalt ghișeele Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule. În aceste condiții, ne întrebăm dacă nu ar fi posibilă deschiderea unui birou la Câmpina, pentru locuitorii din cel de-al doilea municipiu al județului și din localitățile din jur? Primăria Câmpina ar putea pune la dispoziție spațiul necesar, exact așa cum s-a întâmplat în cazul Biroului de pașapoarte. Măcar o zi-două-trei pe săptămână să fie funcțional un astfel de birou. Sigur asta ar presupune fie trimiterea la Câmpina a unor angajați de la Ploiești, fie angajarea de personal care să lucreze aici. Nouă ni se pare o soluție mai de bun simț decât cea propusă de subprefectul Emil Drăgănescu. Potrivit observatorulph.ro, subprefectul a afirmat că preschimbarea permiselor auto poate fi făcută și în alte județe, conform Ordinului123/2013 al Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba doar de preschimbarea permiselor de conducere, nu și de înmatricularea vehiculelor. Cu alte cuvinte, prahovenii pot merge la serviciile de permise din alte județe pentru a-și preschimba permisul expirat sau deteriorat. 
Noi considerăm că autoritățile din Prahova sunt cele care trebuie să găsească soluții pentru gestionarea eficientă a acestei situații. Sigur, nu este ușor având în vedere faptul că Prahova este un județ mare, al treilea din țară după numărul de locuitori. Dar nici să-i trimiți pe prahoveni în alte județe pentru a se reduce coada de la Ploiești nu ni se pare corect.


04 May 2017 20:05 11169 vizualizari



Comentarii






  • 10.05.2017 16:52 gheorghe radu Am pierdut doua zile si o noapte pentru a preschimba permisul auto; inscrieri pe liste din seara precedenta, liste, cozi, transpiratie, intr-un cuvant nebunie. Cei de la permise prelucreaza cca 150 permise pe zi iar cererea e dubla. Cu toate acestea ei vorbesc de programare on line, de fel de fel de programari dar nu vad ca sunt prea putini care fac treaba asta. Solutia? Mai multe birouri sau cea de mai sus, luarea in calcul a Campinei. Hei , prefectura, se aude?
  • 05.05.2017 17:51 Magda Cine sa se lupte pentru noi la judet? ... sef al Campinei?😁 El e mai preocupat de ce se intampla la Voila😉
  • 04.05.2017 22:46 Radu Petrescu Daca era ceva legat de politic rezolvau imediat ,oamenii iarta dar nu uita ,vine si votul ,Campina este Municipiu doar pt taxe? e o aplicatie de Casa Pionerilor sa reiei eliberarea Permiselor asa cum se faceau cu ceva timp in urma.Cei apropiati cum rezolva?din relatarile oamenilor se intra si prin fata,de asta atata nepasare?Chiar nu se pot sesiza si alte oficialitati precum Ministru de Interne ,Prim-Ministru ,ambasadorul SUA,Germania..........sa stai ca un animal 12 ore si sa te reprogramezi?RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  • 04.05.2017 21:25 Andreea Vane Bine ca va ganditi dvs si veniti cu propuneri ca noi nu avem primarie, nu avem consilieri, noi mergem degeaba la vot ca patru ani dupa aceea si asa nu se mai gandeste nimeni la noi. Vedeti de ce apeleaza oamenii tot la presa cand au nevoie? Ca in rest nu are cine sa-i ajute si sa se bata pentru ei. Primarul are probleme penale iar viceprimarul plateaza stalpi pe trotuare. Asta am votat asta avem!
  • 04.05.2017 21:16 Ionut Asta nu-i municipiu, este comuna...
2505 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2605 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1457 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5424 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV