CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În atenția Prefecturii Prahova: în municipiul Câmpina n-ar putea funcționa un birou pentru permise auto și înmatriculări?

- Actualitate -

În atenția Prefecturii Prahova: în municipiul Câmpina n-ar putea funcționa un birou pentru permise auto și înmatriculări?

Nebunia de la Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule de la Ploiești pare că nu se mai termină. Zi de zi sunt cozi interminabile, iar oamenii nici măcar nu au siguranța că pierd câteva ore, dar măcar își rezolvă problema. Au fost numeroase cazuri în care solicitanții au fost nevoiți să revină în alte zile pentru a-și înmatricula mașina.

Bineînțeles că lumea este nemulțumită, revoltată, sătulă de această bătaie de joc. Zilnic, sunt sute de oameni din tot județul care iau cu asalt ghișeele Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule. În aceste condiții, ne întrebăm dacă nu ar fi posibilă deschiderea unui birou la Câmpina, pentru locuitorii din cel de-al doilea municipiu al județului și din localitățile din jur? Primăria Câmpina ar putea pune la dispoziție spațiul necesar, exact așa cum s-a întâmplat în cazul Biroului de pașapoarte. Măcar o zi-două-trei pe săptămână să fie funcțional un astfel de birou. Sigur asta ar presupune fie trimiterea la Câmpina a unor angajați de la Ploiești, fie angajarea de personal care să lucreze aici. Nouă ni se pare o soluție mai de bun simț decât cea propusă de subprefectul Emil Drăgănescu. Potrivit observatorulph.ro, subprefectul a afirmat că preschimbarea permiselor auto poate fi făcută și în alte județe, conform Ordinului123/2013 al Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba doar de preschimbarea permiselor de conducere, nu și de înmatricularea vehiculelor. Cu alte cuvinte, prahovenii pot merge la serviciile de permise din alte județe pentru a-și preschimba permisul expirat sau deteriorat. 
Noi considerăm că autoritățile din Prahova sunt cele care trebuie să găsească soluții pentru gestionarea eficientă a acestei situații. Sigur, nu este ușor având în vedere faptul că Prahova este un județ mare, al treilea din țară după numărul de locuitori. Dar nici să-i trimiți pe prahoveni în alte județe pentru a se reduce coada de la Ploiești nu ni se pare corect.


04 May 2017 20:05 11215 vizualizari


Comentarii


  • 10.05.2017 16:52 gheorghe radu Am pierdut doua zile si o noapte pentru a preschimba permisul auto; inscrieri pe liste din seara precedenta, liste, cozi, transpiratie, intr-un cuvant nebunie. Cei de la permise prelucreaza cca 150 permise pe zi iar cererea e dubla. Cu toate acestea ei vorbesc de programare on line, de fel de fel de programari dar nu vad ca sunt prea putini care fac treaba asta. Solutia? Mai multe birouri sau cea de mai sus, luarea in calcul a Campinei. Hei , prefectura, se aude?
  • 05.05.2017 17:51 Magda Cine sa se lupte pentru noi la judet? ... sef al Campinei?😁 El e mai preocupat de ce se intampla la Voila😉
  • 04.05.2017 22:46 Radu Petrescu Daca era ceva legat de politic rezolvau imediat ,oamenii iarta dar nu uita ,vine si votul ,Campina este Municipiu doar pt taxe? e o aplicatie de Casa Pionerilor sa reiei eliberarea Permiselor asa cum se faceau cu ceva timp in urma.Cei apropiati cum rezolva?din relatarile oamenilor se intra si prin fata,de asta atata nepasare?Chiar nu se pot sesiza si alte oficialitati precum Ministru de Interne ,Prim-Ministru ,ambasadorul SUA,Germania..........sa stai ca un animal 12 ore si sa te reprogramezi?RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  • 04.05.2017 21:25 Andreea Vane Bine ca va ganditi dvs si veniti cu propuneri ca noi nu avem primarie, nu avem consilieri, noi mergem degeaba la vot ca patru ani dupa aceea si asa nu se mai gandeste nimeni la noi. Vedeti de ce apeleaza oamenii tot la presa cand au nevoie? Ca in rest nu are cine sa-i ajute si sa se bata pentru ei. Primarul are probleme penale iar viceprimarul plateaza stalpi pe trotuare. Asta am votat asta avem!
  • 04.05.2017 21:16 Ionut Asta nu-i municipiu, este comuna...
145 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
3430 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială, care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
709 vizualizari 24 Jun 2024 15:28 Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consiliul Local Câmpina se întrunește în ședință ordinară miercuri, 26 iunie, de la ora 17.00.

citeste mai mult
691 vizualizari 24 Jun 2024 15:04 Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Începând de marți, 25 iunie 2024, elevii claselor a VIII-a vor susține primul examen important din viața lor - Evalaurea Națională.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV