CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Nici de această dată nu a fost să fie. Concursul pentru funcția de director al Casei de Cultură din Câmpina va fi re-re-reluat

- Actualitate -

Nici de această dată nu a fost să fie. Concursul pentru funcția de director al Casei de Cultură din Câmpina va fi re-re-reluat

Primăria Câmpina a organizat din nou concurs pentru ocuparea postului de responsabil (denumirea oficială) al Casei de Cultură 'Geo Bogza', post rămas vacant de aproape un an și jumătate, de la pensionarea fostului director Florin Dochia.

Din păcate, nici de această dată nu s-a ajuns la finalitatea dorită, iar concursul va trebui reluat. Au fost trei candidați care și-au depus dosarele: Alin Valentin Antemir (al cărui dosar a fost respins pe motiv că nu îndeplinea condițiile solicitate de administrația locală), Camelia David (care nu s-a mai prezentat la proba scrisă) și Laurențiu Costin Dumitru (care a obținut 47,20 puncte la proba scrisă, în condițiile în care minimul necesar pentru a intra la interviu era de 70 puncte). Contestația candidatului care a intrat la proba scrisă a fost respinsă de comisia de concurs, care l-a avut ca președinte pe viceprimarul Adrian Pițigoi.
În aceste condiții, Primăria Câmpina va trebui să organizeze un nou concurs. Casa de Cultură este condusă în continuare, interimar, de Mihaela Păun - referent clasa IA în cadrul instituției.


09 Aug 2016 10:05 4535 vizualizari


Comentarii


819 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
380 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1214 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
760 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV