CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Tânăr de 23 ani, prins de polițiști în parcarea unui centru comercial din Câmpina oferind spre vânzare parfumuri contrafăcute

- Actualitate -

Tânăr de 23 ani, prins de polițiști în parcarea unui centru comercial din Câmpina oferind spre vânzare parfumuri contrafăcute

Polițiștii din Câmpina au depistat duminică, 7 mai 2023, în jurul orei 13.00, în parcarea unui centru comercial din localitate, un bărbat care oferea spre vânzare mai multe parfumuri cu însemnele și denumirile unor mărci înregistrate.

Astfel, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Dumbrava, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Ulterior, produsele au fost ridicate în vederea confiscării și a fost întocmit dosar penal "sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare", mai exact vânzarea de prodise contrafăcute.

(Foto cu caracter ilustrativ)


08 May 2023 19:19 2784 vizualizari


Comentarii


217 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
275 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1222 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV