Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Caraimanul Bușteni 1-0

Sport (Categoria articolului)

Duminică după prânz, pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina, echipa locală, Sportul, a întâlnit o fostă divizionară C, Caraimanul Bușteni.

În prima repriză, câmpinenii au dominat, dar au ratat mult, iar odată cu trecerea timpului, jocul devenea unul de uzură, cu o luptă oarbă la mijlocul terenului. Spre final, câmpinenii și-au impus superioritatea și au înscris Corneanu (foto), golul care le-a asigurat victoria.
Antrenorii formației Sportul, Marius Pălăncianu și Philip Basma, au trimis în teren pe: S. Petre - G. Radu, Horja, Voicu, Necula, Dogaru, Coman, Biro, Buzilă, I. Vintilă, Corneanu. Au mai jucat: Țigănuș, Bunea, Pop, Bețivu și Arghir.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare în fața formației Viitorul Cosminele.

1567 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1197 vizualizari
24 sept. 2023 13:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

667 vizualizari
24 sept. 2023 11:27

Clasare pe podium pentru Clubul Lido Câmpina în etapa a III-a Campionatului Național de Motocros

1 comentarii

În prima zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care se desfășoară pe circuitul ”Liviu Farcaș” din Ungheni, județul Mureș, la startul întrecerilor s-au aliniat și mai mulți sportivi de la Clubul Lido Câmpina, club înființat și condus de multiplul campion național Cătălin Duță.

Alte stiri recente

0 vizualizari
24 sept. 2023 22:45

Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.

199 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.