CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Caraimanul Bușteni 1-0

- Sport -

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Caraimanul Bușteni 1-0

Duminică după prânz, pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina, echipa locală, Sportul, a întâlnit o fostă divizionară C, Caraimanul Bușteni.

În prima repriză, câmpinenii au dominat, dar au ratat mult, iar odată cu trecerea timpului, jocul devenea unul de uzură, cu o luptă oarbă la mijlocul terenului. Spre final, câmpinenii și-au impus superioritatea și au înscris Corneanu (foto), golul care le-a asigurat victoria.
Antrenorii formației Sportul, Marius Pălăncianu și Philip Basma, au trimis în teren pe: S. Petre - G. Radu, Horja, Voicu, Necula, Dogaru, Coman, Biro, Buzilă, I. Vintilă, Corneanu. Au mai jucat: Țigănuș, Bunea, Pop, Bețivu și Arghir.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare în fața formației Viitorul Cosminele.


18 Sep 2023 16:28 2212 vizualizari


Comentarii


1227 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1171 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1109 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
851 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV