La Breaza, alimentarea cu apă a fost întreruptă complet. Se fac probe pentru punerea în funcțiune a aducțiunii de la Paltinu

Social (Categoria articolului)

HidroPrahova a întrerupt astăzi complet alimentarea cu apă a orașului Breaza pentru a spăla și dezinfecta rezervorul principal de apă și conductele aferente. Au fost efectuate probe și a fost curățată conducta magistrală de apă, după care urmează dezinfectarea acestei conducte. Apoi vor fi prelevate probe în vederea punerii în funcțiune a aducțiunii de apă de la Paltinu. 

După cum ne-a comunicat Prefectura Prahova, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a asigurat transportul de apă potabilă pentru populație cu cinci autocisterne a câte 5.000 litri fiecare, acestea fiind amplasate în locațiile stabilite de Primăria Breaza: zona blocurilor de la piață, zona blocurilor de pe Aleea Parcului, cartierul Valea Târsei, cartierul Capul Câmpului și la sediul Primăriei. De asemenea, ISU a pus la dispoziția Primăriei din Breaza două stații pentru potabilizarea apei. O stație a fost amplasată la Fabrica de pâine, iar a doua stație - la Școala Gimnazială "Constantin Brâncoveanu".

Vă reamintim că în apa de la Breaza a fost descoperită o bacterie care produce toxine periculoase pentru organismul uman, motiv pentru care s-a intrat în această stare de alertă și au fost luate măsurile menționate. Până acum, Breaza a fost alimentată din râul Prahova, dar se fac probe pentru punerea în funcțiune a noii rețele de apă, cea care va alimenta orașul de la Paltinu.

4778 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1570 vizualizari
26 ian. 2021 10:49

Problemele tehnice continuă. Proba teoretică a examenului auto, suspendată și pe 26 ianuarie 2021

Din cauza unor probleme tehnice apărute la serverul central, proba scrisă și proba practică pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate luni, 25 ianuarie 2021, candidații fiind nevoiți să se reprogrameze. Ei bine, problemele tehnice nu au fost rezolvate, proba de sală a examenului fiind suspendată și marți, 26 ianuarie, după cum anunță Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din cadrul Instituției Prefectului Prahova.

3205 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

3 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

Alte stiri recente

1186 vizualizari
26 ian. 2021 20:33

Câmpinenii au golit farmaciile veterinare de Ivermectină, după ce au auzit la televizor că previne infectarea cu SARS-CoV-2

Isteria "Ivermectinei" a cuprins și Câmpina. Farmaciile veterinare și-au epuizat, efectiv, stocurile, iar solicitări sunt în continuare din partea câmpinenilor. Se întâmplă acest lucru după ce un medic american de origine română a vorbit la un post național de televiziune despre faptul că își tratează cu Ivermectină pacienții bolnavi de COVID-19, iar altora le administrează acest medicament pentru a preveni îmbolnăvirea. De asemenea, pe internet au apărut numeroase informații legate de acest tratament aplicat în unele clinici din SUA, dar, atenție, Ivermectina de la americani are substanțe aprobate pentru consumul uman, nu este Ivermectina veterinară care se găsește în România.

1411 vizualizari
26 ian. 2021 19:31

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 26 ianuarie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.